A herbál drognak milyen mellékhatásai vannak? (tudásbázis)
Nem a neved akarta leírni,ha nem esett volna le..
Indítónak szólt, a fórumindítónak szólt..
Most komolyan azt gondoltad,hogy lesz aki megírja hogy használja...
Sose vallanám be(pláne itt)ha szívtam volna is..
Ez igy lefekves elott jokedvre deritett :-D
Amugy valoban, a gyogynovenyek hatoanyagait hivjak drognak eredetileg, es a gyogynovenyt herbanak. Laikus mondhatja herbalnak is (ld meg Fenistil-Fenistilin). Namarmost ha te felteszel egy kerdest a herbaldrogrol, egy olyan, aki tud neked segiteni, nyilvan ert a herbariahoz es a drogismerethez, de nem feltetlenul a kabitoszerismerethez. De te me sem probaltad atfogalmazni a kerdest, hanem egybol rahuzod a masikra, hogy kiahulye...
Amugy pedig a sajat cinikussagodba szaladtal bele, inditot irt takaritos, ugy mint topicindito ;-)
Csak tippelek, hogy olvasási nehézségeid lehetnek, azért nem sikerült leírni helyesen a nevem. Semmi probléma, mert ez nagyon jól kezelhető.
Komolyra fordítva: nem vagyok ennyire gyökér, hogy ne tudnám hogyan kell neten keresgélni, DE!! tisztában vagyok vele, hogy hol ezt írják, hol azt. Na most ezzel a szerrel is így jártam, mert ha hiszed, ha nem, először a keresőbe írtam be, hogy tudjam, egyáltalán mi a fene ez! Aztán kb 25 KÜLÖNBÖZŐ leírást és véleményt találtam róla. Ezek után tettem fel itt a kérdést, de mindezek alatt folyamatosan próbáltam hívni a drogvonalakat, mert csak ők tudnak normális és valós leírást adni. 3 óra FOLYAMATOS hívogatás után értem csak el, egyet, mert bármelyik számukat hívtam, mindegyik szünet nélkül foglalt volt, amit egyébként nem is gondoltam volna! Tehát felvilágosítottak, úgyhogy már nincs szükségem sem a találgatós írogatásokra sem a bunkózásra!
A fű (marihuána) egy cannabis sativa nevű növény termős virága. Hatóanyaga a thc ami a bizonyos receptorokra hat a szervezetben. A thc hosszútávon rendkívüli módon károsítja a menóriát és hozzászokást is okoz, viszont nem lehet túladagolni, még nem okozott halálesetet.
A herbál fű teljesen szintetikus anyag amit gyógynövényekbe áztatnak hogy hasonlítson az igazira. A hatóanyaga nem thc hanem egy thc-t utánzó anyag ami ugyanazokra a receptorokra hat mint a thc. A thc-vel ellentétben azonban ez egy nagyon veszélyes anyag ami szívproblémákat okozhat és nem egy halálesetet okozott már.
ezt a gyakorikerdesek.hu-n találtam neked
Nyugalom!
A guglba beütöttem és a Gy. k. 3 is kijött, többen leírják a hatását, tehát jót ajánlottam:))
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Van az aktív dohányzás hirtelen abbahagyásának valamilyen drasztikus mellékhatása?
- Antidepresszáns elhagyásakor milyen mellékhatásokkal kell megküzdeni?