A harmadik Covid elleni vakcina után (beszélgetés)
"A másik meg a biztonsági öv"
Mi a bajod a biztonsági övvel?
Ne használd. Engem nem zavar. Ne én repükök ki az autóból, ha te nem vagy bekötve.
2 oltás után elkaptam novemberben. Van ellenanyagom.
Amúgy sem hiszem, hogy fogok többet oltatni.
Mi még a vad vírust kaptuk el 2020-ban.
Oltás óta nem voltunk betegek (hárman vagyunk), még nátha, torokfájás sem, pedig benne vagyok a sűrűjében.
Az első kettő syno volt, attól totálkáros lettem, a 3-ik pf, semmi mellék vagy utóhatása nem volt, eddig nem kaptam meg a járványt.
Fiam 2 astra után kapott pf-t, az elsőbe nagyon belebetegedett, a 3-ik neki is semleges, ő sem kapta meg . Ugy tűnik, eddig
megúsztuk,pedig én vásárolok dolgozom, utazok. Fiam h.o-zik.
Nekem három oltásom van, aztán a 3. után covidos lettem, LOL. A kártyám fix február 15 után, de több oltást biztos nem kérek köszönöm, miután covidos lettem három oltás után is. (persze biztos kórházba kerültem volna a három oltás nélkül... hát ezek után rohadtul megkérdőjelezem) ja meg miután elolvastam a f... nevű gyógyszer mellékhatásait, amit páromnak írtak fel.
Én a kicsik oltásán vagyok kiadva. Őket is megkülönböztetik emiatt?? Felháborítónak tartom ezt az előzőek fényében. Az enyém akkor sem lesz beoltva, ha majd jövőre iskolába se mehet.
Elvileg (!) rengeteg vakcina maradt meg, aminek közeleg a lejárati ideje ezért is van ez az oltásos akció hét, ezért is kötelezték egyes helyeken. Kérdem én: miért van az, hogy egy takarítónőnek kötelező mindkét oltás, egy pennyben dolgozó embernek viszont nem?
Gondolkodtam az oltáson,de vannak ellentmondások!!
Két oltással most voltam beteg. Magas ellenanyagszintem van, a háziorvos határozottan ellenzi az oltást minimum áprilisig, de akkor is csak antitest teszt után.
Ezek meg oltásra akarnak "kényszeríteni". Hogy a farokba van ez? Elment az eszük?
(természetesen nem tőled kérdezem)
Túl vagyok 3 oltáson, nem tervezek negyediket, az ide már sz@rt sem ér.
Ha igazak a pletykák, fél év múlva jön a specifikus oltóanyag, amit évente kell ismételni. Ha muszáj, majd azzal esetleg.
Nincs mit kifejtenem. Leírtam, hogy eddig így vészeltem át.
Van egy bejáratott fórum, ott már sokat beszélgettünk a témáról, olvasgathatsz ott is.