Azért, mert neked nem lett mellékhatása, még másnál lehet. A 40 éves fiam ugyanazt a vakcinát kapta, mint a férjem, és neki 39 fokos láza volt, egész nap feküdt, mert olyan rosszul volt. A férjemnek csak hőemelkedése volt, enyhe tünetekkel.
Én is egy napon kaptam az influenza elleni védőoltást a házi orvostól a jobb karomba és ő mondta, hogy nyugodtan beadathatom az oltóponton a 3. Pfizert a bal karomba. Úgy is lett talán egy óra telt el a kettő között.
És még élek és semmi mellékhatása sem volt egyik védőoltásnak sem.
Én nyunyókának nem hiszek. Szerintem teljesen mindegy, hogy melyik karba adják. Azért szokták a balba adni, mert a legtöbb ember jobbkezes, és ha bedagad, fáj az a karja, akkor nem tud vele dolgozni.
Múlt héten kaptam influenza védőoltást. Borogattam, de még most is fáj enyhén. Szerdán esedékes a 3. cov vakcina, kettőt ugyanabba kaptam. Harmadikat inkább a másikba? (Másodiknál azt mondta oltóorvos ugyanoda kell)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.