Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A Győri LIDL mikor nyílik? (tudásbázis)
ma láttam, h ki van téve a Lidl elé egy nagy plakát, h nyitás 2009. 07. 02-án.
amúgy ma voltam a másikban is, hát tele volt vásárlókkal!!! mondjuk, hétvége jön.
én meg kis plakátokon láttam az üzlet ablakain, hát majd biztos megírja a Kisalföld, h mikor nyit.
Én 06.18-at láttam nagy plakáton nyitási időnek!?
sziasztok
a Nádor aluljáró melletti Lidl 07.02-án nyit. ma néztem meg. de akkor már oda is meglehetnek a dolgozók?? én is jelentkeztem, de semmi ...
A Spar mellettin már kint a transzparens, hogy május 28-án nyit.
Az aluljáró mellettit nem hallotta senki, mikor nyitják?
Szerintem is, már pakolják be a polcokat.
Igaz a nyitás nincs a cikkben, de január 15. dátummal fent van (állás)hirdetés...szóval szerintem lassan meg kell nyílnia.
[link]
Itt azt írja 4 nyílik majd...
Már felkerült a tábla, hogy tényleg Lidl lesz Győrben a Mészáros Lőrinc út sarkán (aluljáró felé).
De azt még nem hallottam mikor nyílik.
Tud valaki közelebbit?
Szombathelyen meg már azt se tudják lassan hova építsenek még-még- még....2 LIdl Aldi Penny 2TEsco Metro Interspar Spar Cba ...JA, és akkor még a bevásárlóközpontokról nem is beszéltem...
Egyébként ez vicc,hogy Győrben se Lidl,se Aldi,se Müller...és még sorolhatnám,a többi nagyvárosban meg már a sokadikat nyitják mindegyikből.
Az Interspar közös úthasználat miatt beperelte,ha jók az infóim...Tényleg Lidl lesz a Nádor aluljárónál? :)Én Pluszt hallottam.
Én azt hallottan (de persze ezek csak hallomások :-)), hogy egyrészt a Spar-ral valami útvitájuk volt /van, és a Spar nem engedi be a beszállítikat, másrészt valami MÉH telep, vagy szeméttelep vagy mi volt ott, és arra épült, és veszélyes...
Na erre mondják, hogy a híreket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom :-)))
Aki tudja bármelyiket, tegye meg :-)))
ne,türelmetlenkedj,majd ki irják!
Sajna nem tudok többet...:(
Szia! rákérdeztem: ugye egy éve kész van, de valami miatt nem engedik megnyitni...Interspar mellett, ki tudja miért nem???
Nádor aluljáró mellett épül az új...
Én azt szeretném tudni, hogy a Győri LIDL mikor nyílik?
További ajánlott fórumok: