A Gynevac injekció kapható manapság, mert korábban hiánycikk volt? (tudásbázis)
Ahol élek nincs, mert anyósom gyógyszerész, és felhívta a gyógyszertárakat, plusz a nagykert is:(((
Meg egyébként két adag kellene, mindkettőnknek... a külföldin még gondolkozok, mert amennyit már különböző szerekre elköltöttem, az én adagom tuti ráment már...
Hoppá! Szép pénz.
Az elmult hetekben kerestem én is egy hiánycikket, majdnem rendeltem velük
A neten keresgélve, egy vidéki gyógyszertban volt
Felhivtam őket, megkaptam utánvéttel
Ha valami gyógyszer hiánycikk ma Mo-gon, de az EU-ban kapható, van cég ami behozza hivatalosan
Pharmaexpressz
Én is csatlakozom. Nekünk van egy Kislányunk, de sajnos küzdök egész életemben vissza-visszatérő hüvelyi (húgyúti) problémákkal. A házidokim ajánlotta, ők a férjével együtt beadatták sok-sok évvel ezelőtt, és azóta semmi problémájuk, két gyermekük született.
Sajnos a doktornő azt írta, jelenleg nem lehet kapni.:(
Sziasztok.
Csatlakoznék én is a Gynevac-ra várókhoz.
Nem szeretnék lombikozni,de úgy néz ki máshogy nem jön a baba.
Szóval nagy szükség lenne rá.
Köszönöm
Sziasztok!
Tudtok olyan szerről ami hasonló?
Sziasztok!
Nemrég felhívtam Dr Lázár Erikát,hogy hol tudnék Gynevacot szerezni.
Azt mondta,hogy kivonták a forgalomból,és lehet,hogy már nem is fogják engedélyezni a gyártását,és hogy csak reménykedni tudunk,hogy megkapják az engedélyt.
Nagyon szomorú volt a hangja,azt mondta neki ez a vakcina volt az élete.
Nekem is nagy szukségem lenne rá.
Ha valaki esetleg tudja,hogy hol tudnék beszerezni vagy van valakinek eladó,akkor kérem írja meg,de csak mkjudit után.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor?
- Jelenleg hiánycikk a Vigantol csepp. Vett valaki a napokban ilyet debreceni patikában? Ha igen, hol?
- Hol tudok venni Mastodine cseppet? Hiánycikk a patikában, vagy vele azonos homeopátiás szert tudtok? Teherbeséshez ajánlották...