A gmail fiók régi formáját vissza lehet állítani valahogy? (tudásbázis)
A mostani új felületet már nem lehet visszaállítani.
A bevezetési időszakban, amikor még felajánlotta a váltás régi nézetre (vagy mit írt ki pontosan nem tudom most) akkor lehetett még a régi felületet használni. De msotmár nem kínál fel ilyen lehetőséget és nincs is a beállítási opciók között sem már. Ez a régi felület megszűnt.
Amit már írtak, azt lehet alkalmazni, hogy belépéskor ALAP HTML nézetre váltasz.
Csevegő
A csevegő rész a gmail felület bal alsó sarkában van eldugva, amíg nem állítod át, hogy ne ott jelenjen meg (ha rákattintunk a szövegbuborékra, akkor előjön).
Egyéb beállításokat jobb oldalon a csavarszerű kis ikonra kattintva eszközölhetünk. Érdemes kiválasztani a felbontást is értelemszerűen - ajánlott mód a KOMPAKT.
Majd klikk erre:
Az alap HTML beállítása alapértelmezett nézetként
Dehogy kell!
Az alábbi szövegrésznél kell véglegesíteni:
Jelenleg alap HTML nézetben jeleníti meg a Gmail szolgáltatást. Váltás az alapértelmezett nézetre | Az alap HTML beállítása alapértelmezett nézetként
Mentés után a következő belépésnél ugyanúgy betölt a bosszantó új felület.
Ezt le kell nyelni :)
ezt én is kipróbálom:)
tele a puttonyom, mikor vki kitalálja, hogy a remek módosítása mindenkinek tetszeni fog.
Köszi nagyon!:)
Valóban kicsit más, mint a régi, de az újnál még ezerszer jobb (szerintem).
Köszi a tippet!
Ez sem olyan, mint a régi, de legalább írásosak a gombjai nem pedig hülye ábrák vannak rajt!!
Mármint a régi felülethez, nem az újhoz, úgy értettem.
De látom, írt valaki, mindjárt kipróbálom.
Nekem is ugyanez a problémám :( Eddig még sikerült visszaállítani, de már nem engedi, vagyis ott nem találom a visszaállítást, ahol eddig volt...
Érdekes, mert az egyik fiókom alapból átállt, a másik még mindig a régi (szerencsére).
Amúgy én ma vettem észre először, hogy sehogy.
Még nem olyan régen amikor az új felület jött elő, akkor volt jobbra fent egy fogaskerék féle ábra, ott ha legödítette az ember, volt egy olyan, hogy átmenetileg visszatérek az új felülethez.
Ez mától nincs, én úgy látom:((
Én is utálom az újat, nekem a régi sokkal áttekinthetőbb volt:(((((
(Miért kell mindig elcseszni, ami jó volt, nem tudom.)
Én is utálom az újat, de eddig én sem jöttem rá, hogy lehetne visszatérni a régihez...
Lehet hogy sehogy:( Ha valaki mégis csak tudná, én is szívesen venném a lehetőségeket.
Utálom az újat, már pár hónapja felajánlgatja, de mindig vissza tudtam állítani, hogy átmenetileg visszatérek a régi felülethez.
Most nem találom ezt a lehetőséget.
Tud valaki valamit erre? Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek!
- Kitöröltem egy fontos mappát a gépemről... visssza lehet valahogy állítani?
- Egy fényképet vissza tudok állítani valahogy az eredeti tulajdonságaira, ha összekutyultam?
- Gyári visszallítás után az androidos telefonomról eltűntek a telefonszámok, mert nem lettek lementve, vissza lehet még állítani valahogy?
- Ha véletlenül kitöröltem egy hosszabb bejegyzést, azt valahogyan vissza lehet állítani?
- Valahogy be lehet állítani a Samsung Champ GT-C3300K telefonon, hogy memória kártyára tegye a játékokat?