A fogyás testkontrollal (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A fogyás testkontrollal
Sziasztok
Van valaki aki most kezdené a TK-t? Még soha nem fogyoztam így, így elkéne a segítség:)
Hahó! Van itt valaki?
Hogy létezik ez,testkontrolos forum megszakad,vagy
folytatódik,csak más címen és máshol?
Kamilló
Nekem nagyon ellenszenves, hogy a honlapjukon "bogyokat" arulnak. Annyira ellene voltak, most meg beszalltak ok is a business-be.
Egyébként én lefogytam ezzel par éve sok-sok kilot, de aztan abbahagytam mert nehezen volt szamomra kivitelezheto idohiany miatt, és kamatostol visszajott minden egyes gramm.
Ne haragudj, de ezt most nem értem. Én semmilyen konkrét terméket sem ajánlottam Neked, csupán néhány gyakorlati tippet írtam le.
Mire van kiírva a 45ezer Ft?
Kedves napfenyvirag! Egyáltalán nem drága, csak nem kell olyan nagyon ragaszkodni minden egyes recept, minden egyes alkotórészéhez ami a könyvben van.
Én úgy csinálom, hogy a páromnak mindent elkészítek hagyományos módon és magamnak vagy hozzáteszek vagy (gyakrabban) kihagyok valamit és már meg is felel a testkontroll szabályainak az étel.
2 egyszerű étel példának:
LECSÓ: tökéletesen megfelel fehérje tartalmú (tehát vacsira javasolt) ételnek, bármilyen módon készíted el. Csak ne egyél hozzá rizst, nokedlit, krumplit vagy kenyeret.
PAPRIKÁS KRUMPLI:
Hagyd ki belőle a kolbászt és főzzél bele helyette valamilyen más zöldséget. Én gombával vagy cukkínivel szoktam. nagyon finom lesz és máris jó fehérje mentes (leginkább ebéd) ételnek.
Az anyagiak ennél jobban velem sen engedik betartani a szabályokat, de szép lassú fogyást így is eredményez és főleg sokkal jobb közérzetet!
Remélem tudtam jó ötletet adni!
Sziasztok!
Nekem van egy ngyon hatékony testsúlykontroll programom. Clean and Lean a neve, más néven Clean 9. Elsősorban méregtelenítő program, mellékhatásként pedig 3-5,5 kilót lehet vele fogyni 9 nap alatt. És többünk tapasztalata, hogy nem jön vissza. Ez tényleg egy nagyon jó testsúlykontroll és méregtelenítő program!!!!
Sziasztok!
Van itt valaki?
Szeretném elkezdeni a diétát, és társakat keresek:)
Szia! Én tegnap 6-kor vacsiztam. 3 tojásból csináltam rántottát és egy db paradicsomot felkockáztam,azt ettem hozzá.
Ma délelőtt nem gyümölcsöt hoztam mert anyu vett pizzás kiflit és pogácsát.Nem akartam megbántani,de mondtam neki,hogy többet ne vegyen.
Én meg csirke mell salátát csinálok vacsorára.
Remélem finom lesz. Még nindíg nem mértem meg magam. Nem merem. Érzem, hogy híztam mostanában, félek tőle... :((
Sziasztok!
Nekem kindíg a vacsora a legnagyobb gond.
Olyankor már nincs kedvem semmit kotyvasztani.
Érdekes módon a salátákat nagyon szeretem, ha más csinálja, ha én akkor nem esik jól!Most párolt káposztát csináltam, egy kis csirke mellet sütök ki hozzá.
Szia! Örülök,hogy itt vagy! Ez nem Alexandra módszere! Ez nem súlykontroll,hanem testkontroll!
A lényege:
délig csak gyümi (ha nagyon nem bírod,lehet natúr joghurt,kefir)
Aztán a nap többi részében is főként a zöldség,gyümölcs domináljon.A húst ne edd rizzsel és krumplival,helyette finom salátákat készíts.Krumplit is ehetsz,de magában,vagy salátával. Nem szabad a fehérjét és a szénhidrátot keverni.
Szia! Tegnap:
Ebéd: marhasült (2kis szelet) oliva olajos görög fűszeres salátával
V: 2db grillezett virsli az előbb említett salival.
Este még későn ettem 2 db kis pogácsát.
Ma
Reggeli: nem volt,mert délben keltem fel
Ebéd: sült hal salátával
Uzsonna: 3 kisebb pogácsa
Vacsora: grillezett hús,fehér kolbász,zöldsaláta
További ajánlott fórumok:
- "Nagy fogyás" a TV2-n
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Próbálta valaki a testkontroll diétát? Tartós fogyás elérhető vele?
- Van valakinek első naptól írt fogyinaplója a testkontroll, vagy a 90 napossal kapcsolatban?