A fogamzásgátló tablettából elveszett a 14. szem tablettám, mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
2013. jún. 27. 18:34
ha nem akarod a következő levélből pótolni, akkor ebben a hónapban értelemszerűen egy szemmel kevesebbet veszel be, vagy most marad ki, vagy a ciklus utolsó napjára nem jut, mindegy, a lényeg, hogy védekezz másképp is, ha félsz a terhességtől
4. Trinitas (válaszként erre: 1. - Szájrúzs*.*)
2013. jún. 27. 18:29
A bogár élete c. mesében volt ilyen, meneteltek a hangyák s megszakadt a sor.. volt para, hogy most mi lesz :D
Szedd tovább a következőket, egy nappal előbb fogy el, így előbb jön meg.. nem nagy szám :)
3. b8bf0f8c3a
2013. jún. 27. 18:17
Hú én Yadine-t szedek,de az teljesen más ilyen esetben,mint a Rezia.
Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászodat,de mindenképpen használjatok óvszert addig!
2. 3b1a5ec920
2013. jún. 27. 18:14
szedd tovabb; ami kovetkezik
1. szájrúzs*.*
2013. jún. 27. 18:09
Hozzáteszem, tegnap elfelejtettem bevenni a 1 szemet, és ma vettem be olyan fél 5 fele.
De amit ma kellett volna bevennem tablettát meg elveszett , mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Szombaton elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettámat, rá 24 órára (vasárnap este 8kor) bevettem 2 db-ot.Most mi lesz a következménye?
- Kell-e kiegészítő védekezés abban az esetben, ha véletlenül nem vettem be a szombati fogamzásgátló tablettámat?
- Ki szerettem volna váltani a Jangee fogamzásgátló tablettámat, de beszüntették. Hallottatok róla, hogy miért és mikor szüntették be?
- Mi a teendö, ha véletlenül bevettem a holnapi fogamzásgátló tablettámat?