Kell-e kiegészítő védekezés abban az esetben, ha véletlenül nem vettem be a szombati fogamzásgátló tablettámat? (tudásbázis kérdés)
5. holdem
2014. jún. 16. 07:26
Olvasd el a tájékoztatót. Mindegyiknél máshogy van.
4. sztolyka (válaszként erre: 3. - Pink habroló)
2014. jún. 16. 06:57
Igen már több idő telt el.
Az első hét 6. tablettáját nem vettem be.
Aznap este volt is aktus.
3. pink habroló
2014. jún. 16. 06:53
A kihagyott után még 12 óráig pótolható következmények nélkül,de itt ha jól értem eltelt 24 óra,szóval gyakorlatilag kell a kiegészítő védekezés.
de a gyógyszer tájékoztatója,nagyon részletesen leírja mi várható ilyen esetben függ attól is,hogy melyik héten maradt ki.
2. sztolyka
2014. jún. 16. 06:37
A kérdés vége lemaradt! :)
1. sztolyka
2014. jún. 16. 06:37
Tegnap este vettem észre, hogy nem vettem be a szombati fogamzásgátlómat.Azt most kihagytam és az estit vettem be csak.Kell valami óvintézked
További ajánlott fórumok:
- Szombaton elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettámat, rá 24 órára (vasárnap este 8kor) bevettem 2 db-ot.Most mi lesz a következménye?
- Szerintetek mit csináljak ha egy nap véletlenül két fogamzásgátló tablettát vettem be?
- Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Mikortól nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni?
- Symicia fogamzásgátló szedése mellett, kell kiegészítő védekezés, ha hasmenésem van?
- Dalia fogamzásgátlót szedők, mikortól nem használtatok óvszert vagy más kiegészítő fogamzásgátló módszert?
- Mi a teendö, ha véletlenül bevettem a holnapi fogamzásgátló tablettámat?