A fiamék szét akarnak menni (beszélgetés)
Nem akarlak elkeseríteni, de a férjem is öngyilkos lenne, ha a gyerekeitől el akarná valami is szakítani. Szóval még jó, hogy nem akarja hagyni.
Hát nem tudok mit mondani, eléggé anya-központú a jogszolgáltatás. Ez sokszor jó, de sokszor meg nem.
Azért láthatás csak lesz...
...tolerancia is van a világon. Szépen és békésen elválni!!Nem kifosztani a másik embert :/
Dejönmégkutyárakamion"!! kamatostul fogja egyszer megjárni ez a nő is!!!!
A lány már teljesen meghülyült, nem lehet onnan kimozdítani. A gyerekek meg ott élnek... El akarja érni, hogy a fiam mondjon le róluk. Ezt ő nem teszi meg, nyilván. Abba bele megy, hogy a gyerekek ott maradjanak, mivel a fiam vezényléses szolgálatba jár. Tehát nyilván való, hogy maradnak a gyerekek az anyjuknál. De a lány ebbe nem akar bele menni. Mondjon le róluk, és csak a tartásdíjat fizesse...
Aztán a holmik. Egyszerűen ép ésszel fel nem tudom fogni, hogy azért mert a lány ott lakik a faluban, büntetleneül elhurcoljon mindent a volt lakásukból. Az ügyvéd azt mondta, hagyni kell, nyugodjunk bele. Ezek azért nem apróságok, ahogy lentebb írta valaki. A fiam eddigi élete munkája van benne. És most, fizeti majd a nem kevés gyerektartást, albérletre már nem lesz pénze. Tehát annyija van, amit el tudott volna hozni. De mire szabadságot vettünk ki, mire pénz lett fuvarosra, a lány kiürítette a lakást. Az ügyvéd szerint meg nincs értelme pereskedni, mert használt holmik, és a perköltség több lenne, mint ezek értéke. És ha nyerünk is, és a bíróság kötelezi a lányt, a visszaadásra, akár működésképtelen állapotban is visszaadhatja a fiam holmijait. Tehát elpereltünk egy nem működő hűtőt például, 100 ezerért. Ezt én nem hiszem el, hogy ez így működhet, a jogszolgáltatás. Akkor ez a lány bármit megtehet? Akkor egy válásnál, aki gyorsabb, az mindent visz? Nem tudom elhinni...
Aha.
Hát, azért szerintem lesz ez még másként is.
Elég szomorú, hogy a lány rossz irányba mozdult. És a gyerekekkel mi lesz? Azért az egy életre nem mindegy. Őket valahogy csak nem kellene hagyni.
És szerintem persze, hogy segíted a fiadat. Persze nem kell minden piszlicsáré dologba beleszólni, de az se normális világ, hogy egy anya ne segítse ilyenkor a fiát/lányát, mert ma már az a trendi, ha mindenki mindent maga.. Egy fenét. Pont a normál emberi kapcsolatokra éheznek az emberek, ebben a családnak kellene élen járni.
Szeresd csak nyugodtan a fiadat és segítsd. Persze ne telepedj rá.
Bocs, nem olvastam a hsz-eket, lehet, már sokan mondták.
Nem lehetne valahogy mégis kimozdítani őket onnan egy időre, és pszichológushoz, párterapeutához irányítani őket nagyvárosban?
Én se akarok senkit megbántani, de azért ott más szint tud lenni falun ezekben a dolgokban. Inkább a lányt kellene kicsit kiszakítani onnan, meg felemelni, nem a fiadnak lesüllyedni.
A lánynak meg jó lenne egyedül nevelni a gyerekeket? Mi lenne egyátalán velük?
Még akkor is erre lenne a jó irány, ha 1 szobában 6-an aludnátok egy kis ideig.
Hát persze, hogy jobb, még akkor is ha nem veszekszenek, hanem csendben élnek egymás mellett.
Nem szabad senkit tönkre tenni egy rossz kapcsolattal. A gyerekeket sem és senkit.
Csak egyszer élünk, az pedig legyen olyan, amilyet szeretnénk:)
Abban,hogy nem kell ragaszkodni mindenaron a rossz hazassaghoz,ill.abban,hogy a gyereknek sem jo, ha ilyen korulmenyem kozott no fel..
Azt hiszi sok szulo, hogy a gyerek hulye,es nem fog fel dolgokat, vagy nem erzekel. Ellenkezoleg..
Sokkal jobb ha elvalnak a szulok, mintha a gyerek szeretetlensegben, veszekedesben no fel.
Fórumindító! A fiadnak mond meg, hogy kár bármelyik nőért is tönkremennie. A nők jönnek és mennek. 25 évesen talál százszor különbet. A gyerekeket nem tilthatják el tőle, ezért bíróságra kell menni, ha az anyával nem lehet egyezkedni, épp ilyen a vagyon megosztás is. Ha békésen nem lehet, akkor menni kell bíróságra.
Egyébként, ha a fiad akarja a gyerekeket és be tudja bizonyítani a megcsalást, az állandó bulizást, akkor még esélye is lehet, hogy neki ítélik a gyerekeket.
egyetértek!
Nekem fura, amikor azt mondják, hogy felnőttek intézzék el. Persze, intézzék el, de hagyni a saját gyerekét kínlódni nem szabad.
És igen, milyen dolog az, hogy amíg a férj dolgozik, addig bulizgat a feleség. Persze nem lenne ezzel sem gond, ha nem a pasizás lett volna a lényeg, és nem csak kihasználná a srácot.
Részben megértem, hogy a fórumindító ellen vagytok, hogy ez a fiatalok dolga, másrészt viszont totál igaza van.
Én is kiakadnék, ha a fiam egy idióta nőt venne el. Mert az ilyen az. Oké, nem szereti, nem tiszteli. Váljon el tőle, és slussz, de akkor ne kuncsorogjon anyósánál tízesekért, meg ne uszítsa az unokákat ellene. Persze a pénz, ajándékok az jöhet. Nem értem, ha valakit már nem szeretek, akkor rögtön utálnom is kell, tiltanom is kell a gyerekeimet tőle, ki kell beszélnem a háta mögött? Sunyi egy nő az ilyen. Mellesleg milyen anya az, aki arra bujtatja a lányát, hogy üldözze el a férjet, miközben 2 gyerekük is van? Persze míg dőlt a lé, addig rendben volt minden. Szerintem egy elkényeztetett kis fruska a feleség a fura szüleivel, akik bele sem gondolnak abba, hogy az élet nem úgy működik, hogy meggondolatlanul házasodunk, potyogtatjuk a gyerekeket, pattintgatjuk le a férjet, bulizgatunk családos anyukaként, miközben a férjünk gürizik, csaljuk ki a pénzt anyóstól, mert kell benzinre, meg az unokákra, de az első leendő alkalommal debil módjára uszítjuk a nagyszülők ellen őket. Igaz, ők semmit nem vétettek, de akkor is. Szánalom, milyen emberek vannak.
De hát az kell az unokáknak, nem?
Azt nekik adtátok, azt akarod visszakérni, mert van két kisgyereked neked is? Én tudom milyen az, amikor az életszínvonala leesik az embernek, de ezt már túlzásnak tartom...
Engem az ilyenek nem érdekelnének. Egy ágy? Egy kocsi? Le van sz@rva. Elnézést!
Ezt, hogy őszinte legyek, utálatos dolognak tartom, amikor el kezdjük sorolni, hogy én mennyi mindent adtam....
dehogy terelném feléjük!
Neked van gyereked ugye? Nem hiszem, hogy annyit érne neked a fiad vagy lányod, hogy tönkre menjen, megalázzák, stb. idegen emberek. Mert a feleség/férj vadidegen. A gyerek láthatását meg meg lehet oldani.
Nem szabad tönkre menni egy rossz kapcsolatban, akárhogy is fontos a család.
Nem, én sosem mondom senkire, hogy szemét. Ha tönkre megy egy kapcsolat annak oka van, kár pedálozni a rosszért. Csak egy életünk van.
Most te vagy válófélben, vagy a fiad?
Hagyd már békén, csak remélni tudom, hogy amiket itt leírtál, neki nem mondtad el!
Akkor segíts, ha kér, majd azt is megmondja; miben. :))
További ajánlott fórumok:
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- GYES alatt vissza szeretnék menni dolgozni, de nem akarnak visszavenni. A cég lehet nemsokára megszűnik. Mit lehet tenni ilyenkor?
- Mi van, ha a barátaid Mc'Donalds-ba akarnak menni?