A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?! (beszélgetés)
Én ezt tudom, de mint tudjuk a férfiak nem épp egyenesek. Persze a nőket sem kell félteni.
De itt egyértelműen látszik, hogy olyan helyzetbe hozta FI-t, hogy ő akarjon kilépni a kapcsolatból, így később majd el lehet mondani minden szemétnek, hogy elhagyta a férjét, mert az szeretett volna a gyerekeivel lenni.
Cél teljesítve.
Bár sztem FI sokkal jobban járt így, amit persze most még nem érez....
Ez cél??
Az lett volna az igazi ha közli egyenesen a szemébe : Drágám, arra jutottam hogy váljunk el.
( persze az albérlet költségeit állom. nem egy luxus lakásét persze... Álmodj királylány )
Ez helyett azt választotta : ( választották ) Ide költöznek a gyerekeim hozzám, az iskola kezdésre.
( valószínű az évek alatt ha akarta is, nem tudták elfogadni egymást a fórumkiíró és a 3 gyermek )
Te kiköltözöl, anyuka a gyerekekkel beköltözik. Sajnos nagy az esély, elejétől volt egy ilyen érzésem, talán utaltam is rá valahogy. Sajnálom, de jobb, hogy még most szabadulsz tőlük, amíg nincs közös gyermeketek.
:(
Kölyköd voltam
---------------
Edda Művek
Karodon vittél évekig,
Akaratod rabja voltam.
A vágyak bennem egyre nõttek,
Elfelejtem,hogy kölyköd voltam.
Hiába hívnál megtört szívvel,
Elnyeltek a sûrû városok.
A tûzfalakra írtam éjjel:
Engem ne várjatok!
Kölyköd voltam,véredbõl lettem.
Kölyköd voltam,nem értettél engem...
Sok nem egyenes ember van.
Itt is 😉
😟
de eléggé valószínű ( nek ) látszik...
Nem lett volna egyenesebb a dolog ha közli :
Figyelj, arra az elhatározásra jutottam, el kellene válnunk. Nem gondoltál erre??
További ajánlott fórumok:
- A férjem gyereket akar, én meg nem...
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Elhagynám a férjem, de el lehet tartani egy gyereket egy keresetből albérletben?
- A férjem nem akar több gyereket
- A férjem majdnem megütötte a gyereket
- Szerettem volna második gyereket, de a férjem nem vesz...