Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A férfiak vagy a nők viselik jobban a visszautasítást? (beszélgetés)
szerintem egyik sem viseli túl jól
egyik nem sem elvezi nagyon az biztos!
Sserintem, ez egyénfüggő.
Az én válásom is inkább a férjemet viselte meg... Mármint az egoja felől... Anyagilag engem... és más szempontból is... Mert a férfiúi büszkeség okozta károk rajtam csattantak..
nehezt ez igy megmondani,mert embere valogatja,engem a valasok nem kulonosen viseltek meg.de tudom mindenki mas,
Akkor meg egyik kutya, másik eb! ;)
Tévedés! Sok pasi dobta már föl a bakancsot,mikor a kedves párja vagy az anyósa elöre megfontolt szándékkal fölizgatta!;)
Ez igaz, de ebbe azért legalább nem halnak bele.
A statisztika adatok szerint jobb ha nem vitatkozok nökkel fölösleges dolgokon...
Persze! A statisztika is pont ezt mutatja...
Pl. a férfiak egy része egyszerűen megöli azt a nőt, aki visszautasítja.
Az, ha valaki nem ért a szóból annak semmi köze a neméhez! Anyós vicc van több 1000, na nem mind szeretetböl "készült", apósokról jóformán semmi,ez valóban elgonolkoztató...
Talán mi pasik egy idö után jobban viseljük? ;)
bocsi,a fórumindítónak szántam
sajnos megtapasztaltam,egy férfi milyen agressziv tud lenni,ha nem kapja meg amit akar.szóval a kérdésedre a válasz:a férfiak,ez egyértelmű....
A férfiakon látványosabb,ego,tesztoszteron stb. A nőkön viszont mélyebb nyomot hagy,csak mi magunkban hordozzuk.
És látványosabban is...
Sokan ölni is képesek miatta.
Volt úgy, hogy észre se vettem. Pedig megtörtént a visszautasítás.
Mivel a visszautasítás eleve nem pozitív fogalom,szerintem mindkét nemnek fájdalmas lehet...
Visszautasítást?
Életünk sok területén előfordul, a visszautasítás.
Egyformán " sértve " érezzük. ( pillanatnyilag így gondolom )
A statisztika szerint a nők jobban bírják a pofára esést, és alkalmasabbak középvezetői szerepre, ahol lentről, fentről megcsap a vihar.. Aki nem hullik ki a férfiak közül, az meg nagyobb eséllyel jut feljebbre.
A mérés a konvenciókon alapul.
Válaszoltál is. Ebben a fórumban ennyi volt ezek szerint.
Szerintem senki nem szereti a visszautasítást, de habitustól és személyiségtől függ, nem a nemtől, hogy mennyire viseli rosszul.
További ajánlott fórumok: