A férfiak pisilhetnek ülve? Nem ciki nekik? (beszélgetés)
Én is így tudom:D Izgalmi állapotba megtelik vérrel és elzárja a vezetéket, amin keresztül távozni tud a vizelet.Laikusként előre is bocsánat az orvosoktól, ha nem minden pontban volt helyén való a fogalmazás, bár a lényegen nem változtat:P
A kérdésre válaszolva igen a másik nem is pisilhet ülve, sőt a párom úgy szokott otthon, mert nem szeretné takarítani a kis cseppeket, amik akaratlan is félre mennek:)
nem ciki, ki az, aki nézi?
Ha kakilni kell nekik, akkor le kell ülniük és mehet a pisi is..
"naszóval ahogy ott ül és pisilnie kell, nemtom más férfi hogy van ezzel, de az enyémeknek olyankor feláll ha szabad nevén neveznem a dolgokat, ők ilyen furcsa egyedek"
Én nő vagyok, és így is tudom hogy álló pénisszel lehetetlen pisilni(ülve és állva is).
:-DDD Itthon az én férjem is csücsül a wc-n.
A kisfiam 2.5 éves, ülve tanult meg pisilni. Célozni még nem tud. Egyszer próbáltuk, de mindig felfelé tartja, kíváncsi rá hogy jön ki a pisi:-DD
A bölcsiben is ülve pisilnek a fiúk. Vajon az oviban is?
Férjem is ülve szokott itthon. Mindig kérdem, hogy nem lóg-e bele a csészébe, mert akkor mossa meg utána :D Főleg reggel szeret ülve mikor még a fejéből se lát ki,akkor nem menne a célozgatás, azt mondta.
Máshol meg állva pisil
Viszont az érdekelne, hogy majd a kisfiamat hogy tanítsam meg? Állva vagy ülve? Állva csak nem tud majd még célozgatni, nem?
Jányok jányok, itt ne marról avan szó hogy ki menynit takarít 100on. Hanem arról, hogy a visszafröccsenő végtermék fertőzést okozhat, és eléggé kellemetlen ráadásul. Nálunk otthon apum is átszokott, nem másért csak a fürdőszoba idióta elrendezéséért: olyan helyen van a radiátor, hogy a felfröccsenő folyadék teljesen elkorodálta, de olyan szinten, hogy már cserélni kellett. Egyszerűen hiába törölte le az ember kint, beette magát afesték alá. Fater megunt, leült. a Lökött öcsém persze nem, és a mga 196 centis magasságával- gondolhatjátok, mint a Niagara.
Az első festésig. A csereradiátor megint elkezdett tönkre menni, apu a kezébe nyomta a drótkefét, festéket.
Most öcsi elköltözött és a nője még mindig azért sír mert nem hajlandó leülni. De ott legalább nincs radiátor a klotyó mellett.
:DDD
"ahol pár napig ott lehet tisztitás nélkül bárhová fröccsenve a pisi. . . . nos. . . hááááááá. . . . nem is mondok semmit. . . . "
"és az ülve pisilős higiéniáról, ahol több nap után van takarítva. . . . na ez a legjobb. . . ne pisilje le, mert csillog a csempe, de egy kis fertőzést kaphat, csak büdös ne legyen. . . . . . "
SZép jó reggelt!
Ne vedd Jutka ezt olyan komolyan!:)) Én ezeknél a hozzászólásoknál úgy értelmeztem, hogy igen is kétségbe vontátok a tisztaságomat:(
De, természetesen itt megint két "ellentábor' mondja a magáét:) Csak én nem megyek be a fiúk után minden alkalommal megnézni, hogy OKÉ-e minden. 43 éves a férjem, 16 és 8 éves a fiam. Ilyenkorú emberektől elvárható, hogy tisztán tatsák a WC-t. Nem hiszem, hogy bármi fertőzést kapnék, vagy büdös lenne nállam, mert heti egyszer sikálom le a falakat és az ülőkét heti kétszer mosom. Eddig nem volt gondunk. Természetesen ha egy kis baleset előfordul, szól a kisfiam és akkor körbe hipozok mindent. Valahogy a szaniter tisztítót nem szeretem a WC-ben, hiába spriccelős:(
"nevetségesnek tartom ekkora ügyet csinálni a pisilésböl"
Addig jó Judit, mig ilyen nevetséges ügyeken vitázunk!!:))
szerintem senkinem kérdőjelezte meg a tisztaságodat,mint ahogy irtad egy másik fórumban.én sem súrolom mindennap de a közeli oldalfalakat tény hogy letörlöm...ettöl még nem koszosabb vagy tisztább egyikőnk sem és mint irtam kedvellem és nevetségesnek tartom ekkora ügyet csinálni a pisilésböl.
Sziasztok és szép napot nektek a továbbiakban is!
Nem összevizázás kérdése!:))
Csak én nem takarítom minden nap a csempét és a WC ülőkét. A wc körbe lötykölése kacsával fertötlenítése, az megy persze mindennap, de ezt nem nevezném tisztításnak, mert a fiúk ezt automatikussan csinálják maguk után. Sőt én is, még akkor is csak ha pisilok, mert ezt tartom természetesnek!:)
Na, de a "nagyfelbuzdulásomban" a férfi kollégáimat körbe kérdeztem, pisilás ügyben.
A válasz 90%-ban: A piszuárban és a latrinában , mobil WC-ben állva pisilnek, otthon az angol WC-ben ülve. Külön kihansúllyozták: Ez angolWC, nem latrina, természetesen ülve:)
No a teszt nem mérvadó, mivel 4 férfit kérdeztem:) abból 3 ülve, saját bevallása szerint:)Az egyik a fiát is erre tanítja, aki kihansúlyozta, hogy ez angol WC, és nem arra tervezték, hogy belecsobogjon.
No ez az én környezetem:) Minden vitázás nlkül:) Apukám állva pisil, de ő inkább a kinti WC-t használja a benti csak "dísznek" van:(
Icus én csiplek téged,tehát nem óhajtok összevitázni:)
Minden pasi pisiljen úgy ahogyan akar,egyértelmü hogy ez nem kérdőjelezi meg a férfiúi mivoltát,de az is egyértelmü hogy higiánikusabb ha álva teszi,csak nekünk nőnken esetleg kényelmetlenebb...elmondom én hogyan csinálom....nem vagyok nagyontakarítós,túlfertőtlenítős és effélék,időm sincs mindennap végigsikálni mindent.nekem a wc a fűrdőkád mellett van a fürdőszobában.A wct rendszeresen körbe"lötybölöm" a wckefével mindennap,ha nagyon ráérek többször is,egy mozdulat csak,pár mp idejü,wczéssel egybekötve nem nagy meló csak megszokás kérdése.van egy spriccelős izém megtöltve hipóval és egy rongyocskám dirrekt erre.tehát egy spicc a wcbe,kefével,körbe,egy spricc a z ülőke egyik részére,egy a másikra,egy körbe a klotyón kivöl,egy a mellette lévő fal wc magasságu részére,egy mögötte....rongyal körbetörlöm,kb kettő perc az egész.ettöl bizti nem fertőtlenitett az egész,nem is célom sikálnai napi többször,viszont nem büdös,és azthiszem itt a szagrol vol szó.
ennyit teszek,a fürdődt amúgy is rendszeresen felmosom,lévén reggel este fürcsikor és minden kézmosáskotr úgyis áll a víz benne:)
én ezt nem rossz szándékbol irtam,de az a wc melletti falra spriccentés tényleg minimális idő,nem mindenhol sikálok mindent természetesen,akkor külön bejárónő kellene wc takaritásra:))
szerintem egy férfi pisiljen állva, de otthon igazán megtehetné, hogy ülve könnyítsen magán...
sokkal higiénikusabb lenne.
na, de ez csak az én véleményem, az én pasimat se lehetne rávenni, hogy ülve végezze itthon,mert úgy érzi, h az olyan "buzis"(elnézést),és minden csak nem férfias...
Mért te a csempét minden nap letakarítod? Hát én nem, mert akkor mást sem csinálnék délután, mint a csempét mosnám:( A Wc-ülőkét is hetente kétszer mosom le belül a fürdőkádban. Te azt is minden nap takarítod?
Na erre én kiváncsi lennék!:)
Nekem kislányom van, de ha fiam lenne, jobban szeretném ha állva pisilne. És a párom is állva végzi a kisdolgát. Ez a természetes. Miért akarunk mindig mindent megváltoztatni???? Mi NŐK???!!! Csak hogy nekünk kényelmesebb legyen??? Nem mindegy hogy az a szerencsétlen aki nem tud belecélozni, hogy végzi a dolgát??? Inkább arra kellene rászokatni, hogy törölje le maga után, ha nem tud célozni. Ez nálunk nem divat, hogy úgy hagyja maga után, még ha félre is sikerül. És én nem tartom ezt olyan cukinak:(((
Az ilyen dolgoktól és főleg a sok okos "hozzászólástól" egyre inkább elmegy a kedvem a hoxától....
Mivel a családtagjaink elég magasak, bár a 146cm-es fiam nem olyan magas, de ő is tud elég "erősen "pisilni. Itt nem arról van szó, hogy kipisil, hanem arról, hogy a pisi fölfröccsen a csempére a fajansz szélére a felhajtott ülőkére. Na ezt aztán Te kefézheted!:(
Ugyhogy ajánlom, legközelebb menj be a férfiak után a WC_re és nézd meg oldaról, hogy hol pisis még a Wc ill. a csempe és az ülőke:(
Nállam csillog minden, mert fényes és nem matt a felület, ugyhogy nagyon szépen látszik minden. Ráadásul elég büdős tud lenni, pár nap után:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Véleményetek szerint a férfiak orgazmuskor miért némák, én partnereimen alig venni észre az orgazmust pedig jó nekik, Titeket nem zavar ...
- Miért hiszik a férfiak, hogy nekik mindent lehet?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- A férfiak szeretik, ha verset írnak nekik?