A fekete bárány tudja, hogy ő más, mint a többi? (beszélgetés)
Nem gondoltam komolyan, hogy nem kapnak enni :DDD
..mivel ilyen "rosszak", ha nem szeretnétek úgy kidobnátok őket, mint macskát ......:D
oo, dehogynem. :) el vannak kenyeztetve. huncutkodnak, mint a gyerekek. :)
en akarhany kisbabat ismertem eddig, ok is mindig eves kozben rottyantottak a pelusba. :)
hehe, nagyon ugy nez ki. :) inkabb csak huncut.
nalunk is kulon van az alom, de hallani, ahogy kapar. betyar. kis fekete barany. :D
Nekem két cicám van lakásban, az alom nem a konyhában van szintén, de akkor sem tapasztaltam én sem ilyet :))
Lehet nem kapnak rendesen enni és ez az édes bosszú. :DDDDD
Mert sz@rik rá, hogy Téged ez zavar :)
Én amúgy nem tapasztaltam ilyet. Mondjuk soha nem volt egy légtérben az étkező és az alom, és ált. a szüleimnél is kijártak a macskák (max. a nagy fagyokban nem mentek ki néha), most meg nem is tartunk almot a lakásban, és ha kaja készítés, majd evés van, akkor csak az input felére tud gondolni, és nem távozik üríteni.
Most azért elképzeltem, ahogy az egyik bari odaáll a másik mellé az itatónál, és oldalra csücsörítve odasúgja:
- Psszt! Nézz le e tükörképünkre!
Szerintem nem tudja és nem is érzi. Egészen addig, amíg a körülötte élők el nem kezdik figyelmeztetni erre.Ha születésétől kezdve fekete, neki ez nem tűnik fel. Ha menet közben válik feketévé, már tudni fogja, hogy más lett, mint volt, és ez zavarni fogja.
Egyébként az állatvilágban csak a sérült, életképtelen állatokat fenyegeti veszély, ők potenciális áldozatok. Ha egészséges állatról van szó, csupán a színe tér el, az a társait nem zavarja. A "rút kiskacsa szindróma" emberi találmány.
De átvitt értelemben is igaz, hogy minden másság csupán viszonylagos. Ha egy törzsi közösségben mindenkinek 3 ujja van, ugyan ki gondolja, hogy bárki is "fekete bárány"?
További ajánlott fórumok:
- Fekete hajfesték miért ártalmasabb, mint a többi festék?
- Tudja valaki mennyibe kerül a csecsemőknek a bárányhimlő elleni védőoltás?
- Facebookon ismerősömnek fekete a neve. Tudja valaki miért?
- Kopott fekete ruha festése. Tudja valaki, hogyan kell és hol kapható a festék?
- Karácsonyra hosszú tűs fát szeretnénk, erdeit vagy fekete fenyőt. Tudja valaki, hogy Érd környékén merre található ilyen?
- Tudja valaki, hol lehet kapni azt a denevérujjas strasszkövekből kirakott fekete keresztes pólót?