A Fal című tv-műsor (beszélgetés)
Már egy hónap óta sehol senki, még én sem!!!
Pedig a műsort azóta is nézem. Háááát, vegyes érzelmeim és főleg aljas gondolataim vannak vele kapcsolatban. Hogy azok a fránya golyócskák valóban a fizika törvényei szerint, a maguk akaratából esnek oda, ahova éppen esnek...
Egyébként érdekes, hogy ott fenn a tök süket szobában, mennyire le tud tompulni az ember agya.
Én azt a másik adót nem nézem már tizen-huszon éve. Ezen a Balázsos adón is leginkább csak a régóta futó sorozatokat (ÉNBP. BK. Szulejmán). A Falat is azért nézem, hogy ami utána következik, arról le ne maradjak, ha véletlenül belefeledkezek más Discovery és hasonló adók műsorába.
Egyébként kriminális volt, ahogy a tegnap esti festett anyuka rátehénkedett, meg fogdosta, tapizta Balázst. Szegény látszott, hogy szinte menekült a csaj elől.
Én nézem.A piramis sokkal jobb viszont a Balázs a kedvencem ezert barmilyen sz.r műsort kepes vagyok megnezni miatta😁
A fallal az a baj h zavaro az a sok feny es alig latni milyen ertekekbe esnek a golyók.
A kérdések könnyebbek mint a piramisba ez jobban tetszik viszont sokkal kevesebb penzt is lehet vele nezni.
Úgyh szamomra az idealis az lenne ha a piramist vezetne a Balazs😊
Olykor.
Nem.
Nézitek ezt a legújabb Balázs-féle esti műsort?
Szerintetek is annyira borzalmas dolog ott fent ülni, és várni a kérdéseket, hogy a végén alapvető dolgok nem jutnak az illető eszébe. És hogy azok a golyók mikor merre kanyarodnak, hol esnek le. Esetenként kétségeim támadnak, hogy valóban önmaguktól hullanak oda, ahova éppen hullanak.
További ajánlott fórumok:
- Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány?
- Nézed a Szeretem a testem című műsort?
- Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek?
- Kedvenc filmjeid, tv-műsoraid /megkötés nélkül/
- Egy új tv-műsorra vonatkozó ötletet lehet szabadalmaztatni?Vagy valahogy levédeni?
- Szülőszoba tv-műsor