A Facebookon megjelöltek egy közös képen. Most a régi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A címe The greatest showman
2017-ben mutatták be.
Boldog születésnapot!
Figyelj, mindenki öregszik, ezt nem lehet elkerülni. Mindenki változik, a többség nem előnyére. Nem kell ezzel foglalkoznod. A facebook pedig egy olyan mozi, ahol csak fantasyt adnak, köze nincs a valósághoz. 😀
Én láttam a filmet, csak nem emlékszem a címére.
Nagyot üt, az biztos.
Isten éltessen sokáig, légy egészséges és boldog.
Lehet, hogy ismered ezt a csodálatos dalt, nem tudom, én nem láttam a filmet, amelyben ez szerepelt, régi is, nekem új és nagyot ütött. Ha nem ismered, csak énekeld ezzel a bámulatos nővel. Ne törődj semmivel:)
Te TE vagy!! Egyedi és megismételhetetlen.
Szia Boldog születésnapot. 💐🎂 [link]
Hlgazsd szeretettel!
Tinédzser!
Boldog szülinapot!
:D
Sok-sok boldog szülinapot!🎈🎂🍹
Mindenki öregszik. Ki így, ki úgy. Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, hogy jól érezd magad;)
ISTEN ÉLTESSEN! 🎂🥂
És most piszok leszek, azt kívánom hogy minden évben öregedj szép lassan folyamatosan. 😉
További ajánlott fórumok:
- Milyen okból / miért takarják ki egy smile-val minden egyes fényképen egy 2 hete született baba arcát a közösségi oldalon?
- Tesztek fel úgy képet közösségi oldalra, hogy aki a képen van meg se kérdezitek beleegyezik-e?
- Egy régi fényképen szeretném bejelölni újra egy kedves ismerősömet Facebookon az ő albumában. Hogyan tudom újra jelölni?
- Facebookon, hogy lehet megjelölt képen letörölni magam?
- Ha Facebookon egy képen megjelölöm magamat, akkor mások látják, hogy magamat jelöltem meg vagy az titok marad, hogy ki jelölt meg engem?
- Van-e a facebookon olyan fórum, vagy közösség amit mindenki láthat?