Igen ezt én is nagyon jól tudtam de miután az antibiotikumtól amit az orvos irt fel naon rosszul lett és a köhögésse is egyre erösödött megprobáltuk persze elöször csak egy nagyon picit adtam neki és vártam lesz e allergiás reakció nála, hála semmi baja nem volt töle. Ezért mertem neki adni de ha tehetem volna én is kivártam volna vele a másfél éves kort.
Persze, szerintem is adhatod neki. Én igazi hársfalevélből csináltam a 2-3 éves kisfiamnak, amikor már nem tejcsizett. Meg bodza, vagy csipke teát is adtam. Még akkoriban apukám szedte és hozta. :)
Nyugodtan adhatod,én is ezt adtam nekik,de vmiért nem hat most náluk,igy vettem köhögés elleni teát,ez most használ..Stodal szirup és lándzsás utifü nekünk nem jött be:(
Szerintem ihatja nyugodtan. Nekem a mamám szokott adni mindig hársfateát, amit maga szedett, szoktam én is inni, amikor köhögtem. Nem koffeines, ezért gyerekek is ihatják biztosan.
Szia.Én köhögésre ajánlanám még a stodal szirupot,ami homeopátiás.Nekem mind a három gyerkőc szedheti,7,4,1 évesek.És nagyon hatásos.De hogy a kérdésedre válaszoljak,szerintem adhatod a 4 éves fiadnak.Nem hinném,hogy gond lenne.