A diákhitel mellé lehet felvenni lakáshitelt? (tudásbázis)
Persze, ha a törlesztőrészlet annyi, mint a bérleti díj, akkor már talán megéri, de akkor is a dupláját fizeted vissza :) Bár, attól függ, mennyi összeget veszel fel :) Kívánok azért sok sikert, hogy megvalósítsátok az álmaitokat ;o))
Eger fasza hely :D Jöhettek felőlem ide is :)))
A párom kedvenc városában laksz:)
Lehet hogy oda költözne inkább, mint bármelyik budai kerületbe:D
Ha albérlet, egyértelműen egy pici családi házban gondolkodom én:) de ma elgondolkodtam a lakáshitelen. Mennyi mindenen múlik ez még.
Amúgy meg, sokszor azért a törlesztőrészlet annyi, mint a lakás bérleti díja, és akkor azért már nem kérdéses, hogy melyiket.
Csak az a baj, hogy az albérlet sehogyan, semennyire sem a tied.
Nem csinosíthatod úgy, ahogy szeretnéd, nem fúrhatsz egy lyukat a falba engedély nélkül, kicsit mérgező.
Mint mondtam, úgyis a jövő zenéje, lehet hogy addigra már lehetőség lesz..
Csak nehéz anyagi körülmények közé kerültünk, és nehéz fizetni mindent :-((((
De remélem, hamarosan fordul a kocka.....
szerintem arra céloz, hogy szar a forint, felmentek a törlesztőrészletek az egekig, sokan nem tudnak fizetni, utcára kerülnek, buknak mindent...
ha albiba mész ott nincs törlesztő, nem változik hónapról hónapra, viszont nem is a sajátodba teszed a pénzedet.
Az utolsó szót tessék megmagyarázni:D
Inkább albérlet lett volna a jobb?
Mondom, nekünk nem akadékoskodott a bank.
hisz akkor 3-4ezer volt a diákhitel törlesztés.
Csak ki kellett tölteni egy papírt, amin a költségeinket, rezsit st föl kellett tüntetni, és bele kellett írni a diákhitelt is.
Megkaptuk az építkezéshez szükséges összeget, azóta törlesztünk...sajna.
Tehát ez is banktól függ.
Február március környékén lesz aktuális a kérdés, de azért már előre informálódom.
nem zárja ki egymást.
a diákhitel törlesztés nem több néhány ezernél, míg a lakáshitel több tízezer. Ha mind a kettőt tudod fizetni, adnak. Nekik az a lényeg hogy fizess, ha nem úgyis az övék lesz, előbb utóbb.
Tehát mégiscsak hátrányból indul az, akinek van. Vaaagy, másik bankszámla? Najó, nem. Csak hirtelen eszembe jutott.
Érdekes menet lesz.
Nekem a bankszámlakivonatomon, amire a fizum is ment, rajta volt ugye a diákhitel törlesztés. Azt be kellett adni a bankba.
Így nem tudtam letagadni :)
Lehet fölvenni.
Mi ezt tettük. 2006-ig vettem föl a diákhitelt és még az év végén igényeltük a lakáshitelt.
Annyi, h a rezsi kiadásokba beleveszik a diákhitel törlesztést is.
Sziasztok!
Ebben a témában keresnék olyanokat, akik tudnának nyilatkozni. Kérdésem, hogy a diákhitel mellé lehet felvenni lakáshitelt?
És mik a tapasztalatok?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni jelenleg? (részletek kommentben)
- Lakáshitel mellé lehet felvenni személyi kölcsönt?
- Ha lakáshitelem meg szocpol van a házon, van lehtöségem nagyobbra cserélni, és több hitelt felvenni?A másik ház értéke is több..
- A diákhitelt is a bankban kell felvenni?Mennyi idő alatt kell visszafizetni?Mennyit lehet maximum felvenni?
- Élettársi kapcsolatban a közös vagyon (ház) elosztása esetén, a kifizetéséhez lehet lakáshitelt felvenni? Házvételnek számít?