A csúnyaságnak is van előnye: mivel nem lesz családod,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A csúnya nőnek csak az igénytelen, kövér pasi jut(na). Tapasztalat.
Ha egy pasi kicsit is igényes, ad magára, nem elhízott és itt nem hozom szóba a jóképűséget, csak az igényességet, annak már egekben vannak az igényei.
Bocsi ezt nem hiszem. MIndenki szép valakinek, valamiért.
És még nem beszéltünk belső értékekeről.
A lélek szépsége mindennél többet ér.
Ha valaki olyan szép , mint a festett angyal , akkor is lehet, sok ép eszű , esetleg modell alkatu férfinak se kell.
Ha meg igen , az Ő baja!
Én olyan csúnya vagyok, hogy senkinek nem kellek.
Ha megpróbálok nyitni egy férfi felé, mindig felsülök
Szépség-csúnyaság relatív.
Azon kívül,a szépség,vagyis a mások szemében csodált,vágyott külső csak pillanatnyi állapot.Mindenki idősödik,és a szépségideálok is változnak.
Ha csak a szépnek tartott emberek alapítanának családot,kihalt volna az emberiség.
Én átlagos vagyok,bár hogy ennek kimondásához kellett pár évtized önbizalom fejlesztés,mert tizen-huszonévesen szürke,jelentéktelen egérnek tartottam magam.
Mégis volt dolgom olyan férfiakkal,akik kifejezetten jóképűek,jó kiállásúak voltak.De csak onnantól,hogy elhittem magamról,hogy nem egy szerencsétlen penészvirág vagyok.
Nagyon sok jó pasinak átlagos külsejű párja van.
Egyáltalán mi az hogy csúnya?
Miért ne lehetne családja annak, aki nem olyan szép, mint egy photoshopolt modell?
Már a kiindulópont sem stimmel.
Ámítsd magad!
A csúnyáknak is van párja, szaporodnak is, mert igaz nem hátrány, ha szép valaki, de kell lenni belsőértékének is.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Mennyit tűrsz a családodnak?
- Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs?
- A vidámságával, mosolygósságával, kedvességével tudja "kompenzálni" egy nő a csúnyaságát?
- Ismeri esetleg valaki ezt a csúnyaságot?