Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A csokoládémázat mikor teszitek a zserbóra? fórum

A csokoládémázat mikor teszitek a zserbóra? (tudásbázis)


13. Anyagi (válaszként erre: 10. - Emagdi)
2017. dec. 25. 09:29
Nekem csak az étcsoki jön be mázként!
2017. dec. 25. 07:33
Valaki leírná a főzött csokimáz receptjét. Olyat keresek amit teljesen megszilárdul ha kihűlt. Egy ismerősöm kérdezte, de én mindig olvasztom rá a csokit.
11. 61a61656b0 (válaszként erre: 10. - Emagdi)
2017. dec. 25. 05:52

Ha nem viszek belőle senkinek,én is magam készítem a mazat,de amúgy étcsokoládét szoktam olvasztani kevés olajjal, így jobban szállítható.

Viszont a főzött csokimaz szazszor finomabb.


Mindig a teljesen kihult süteményre teszem

10. emagdi
2017. dec. 24. 20:20
nem tudom, nekem annyira furcsa, hogy csokit olvasztotok a zserbóra, és nem csináljátok a mázat (kakaóból :)). egészen más az íze
9. szeretekolvasni (válaszként erre: 7. - Dominós)
2017. dec. 24. 16:37
Ha igazi csoki és nem utánzat, akkor lehet jó.
8. spann (válaszként erre: 7. - Dominós)
2017. dec. 23. 23:04

Szerintem lehet. Valamire el kell használni.

Kóstold meg, és ha nem romlott (még ha le is járt a szavatossága), akkor jó.

2017. dec. 23. 20:08
Figyu? Van még húsvéti nyulam... azzal is lehet??? :DDDDDDD
6. dominós (válaszként erre: 5. - Spann)
2017. dec. 23. 20:08
Ez 10 pontos válasz, és megér egy próbát! :DDDDD
2017. dec. 23. 19:07
Én akkor szoktam, amikor már kihűlt, de volt egy kolléganőm, aki a sütőből kivett forró tésztán sétáltatta a mikulásokat, amíg rá nem olvadt.
2017. dec. 23. 17:30
Amikor még kissé meleg.
2017. dec. 23. 13:21
Mikor teljesen kihűlt a tészta.
2. dioevi (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2017. dec. 23. 13:18
a zserbóra ?
2017. dec. 23. 13:17
A csokoládémázt mikor teszitek

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook