A család szégyene vagyok, mert 34 évesen se pasim, se... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is tavaly mentem férjhez 43 évesen- először:-) Nem "gyúrtam" a férjhez menésre, nekem nem az az élet kiteljesedése, hogy kicsi feleség vagyok meg családanya.
Van akinek igen, tényleg az a boldogság, hogy gyerekek veszik körül- ő meg csinálja úgy, de ne sajnálja le azt, akinek nincsenek gyerekei, vagy uram bocsá' férje sem, mert neki meg lehet, hogy úgy kerek az élet.
Ez a visszahallás ez biztos? Vagy csak úgy képzeled?
El nem tudom képzelni, hogy 20-22 éves fiúk között az a téma, hogy a nyomi nagynéni nem sminkel.
Aztán van egy unokatestvérem, aki annyi idős mint én. Kb 15 éves korunkig testvérként szerettük egymást. Majd eltávolodtunk, de azért fb-n írogattunk. Egyszer felhívtam úgy 10 éve, mert baleset érte. A férje vette fel, azt mondta alszik, de átadja hogy érdeklődtem. Majd hónapok múlva visszahallottam, hogy én miért kiváncsiskodom, nem kért az érdeklődésemből, meg mi más világ vagyunk amúgyis. Ez a más világ azóta is bennem van. Ő is a menő, nagyvilági típus mint a nővérem. Férj, 2 gyerek, népszerűség.
Én egy menő család tagja vagyok, csak én lógok ki közülük. Lehet találtak engem Anyuék, annyira kilógok a családból.
Magamat is lenézem ez igaz. Mert nem vagyok olyan mint mások. Tudom ne másokkal foglalkozzak, én én vagyok. De alapvetően szerintem ezt a családom rakta rám.
Van egy nővérem, aki amolyan tűzről pattant, jó kiállású, bulizós, pasik kedvence volt. Bomba alak, szép haj, szép arc. 16 évesen megismerkedett a férjével, 2-3 évig azért pasizgatott mellette, de vele maradt. Aztán azóta is együtt.
És én nem ilyen vagyok. 16 évesen távolról figyeltem azt aki tetszik. 20 évesen is. Buli helyett olvastam. A hajam mint a szalmakazal, az arcom sem helyes. Ő keni-vágja a divatot. Én 5 éves ruhákban járok. És folyton próbál megváltoztatni: Miért nem sminkelek? Küldi a Zara meg X márkák online boltjait, hogy vásároljak.
De ami most fájt. Van neki 2 fia. 22 és 20 évesek. Ritkán látom őket, de nekem ők kicsinek a szívem csücskei voltak. Aztán karácsonykor találkoztam velük. Beszélgettem velük, hülyéskedtek, elvoltam velük is. Majd vissza hallottam a nagynénémtől, hogy a fiúk utána kibeszéltek. Hogy én milyen nyomi vagyok, még egy sminket sem dobtam fel, meg ilyen-olyan vagyok. Mindkettőjük barátnője plázacica 4-5 éve vannak kapcsolatban a lányokkal. Tudom, hogy nekik öregasszony vagyok már, ráadásul egy párkapcsolatot sem tudok felmutatni. Úgy ismernek engem, mint akinek sose volt pasija. Szerintem vagy pancsernak gondolnak, vagy leszbinek.
Ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja!
Milyen az ítélkezők házassága? Arra verik magukat, hogy "elkeltek", de vajon boldogok? Vagy társas magányban tengedik a napjaikat? Esetleg érzelmi, akár testi bántalmazásban, ahogy igen sok magyar családban élnek emberek?
"de még mindig a család szégyene vagyok. Én meg úgy döntöttem, hogy mindenki bekaphatja!"
megnevettettél, nagyon jó a hozzáállásod, az utolsó két szó nagyon igaz.,.-)))
Kb. ennyi idősen ezt az vallomást én is írhattam volna. Aztán azóta feje tetejére állt a világ, én 47 lettem, de még mindig a család szégyene vagyok. Én meg úgy döntöttem, hogy mindenki bekaphatja!
Javaslom ezt a hozzáállást neked is!
(Valójában ha jól megnézed, akkor a nagy lenézők közül olyan nagy dolgot senki sem vitt véghez. Vagy igen? Pl.: neked nincs párod, a másiknak van. De lehet, hogy neki egy nagy megalkuvás az egész. Akkor meg melyik is a jobb?)
Sajnálom. Remélem erőt tudsz meríteni és összeszeded magad!
Különben nagyon sok hasonló férfi van, akik nem a menő típusok és kissé visszahúzódóak. Próbálj velük ismerkedni barátkozni. Ők biztos fognak értékelni is, mert hasonlóan lenézi őket a környezetük.
A rossz gondolataid börtönébe zártad magad!
Ha ezt leteszed, akkor szabad leszel. Tiszteld ,becsüld magad és tudd, hogy értékes vagy. Az, hogy ki mit gondol, hogy miért nem találtál társra,ahhoz senkinek semmi köze. Ezzel ne is foglalkozz.
Foglalkozz magaddal. Vegyél színes ruhákat,tegyél egy kis sminket, mosolyogj. Meg fogsz lepődni, milyen visszacsatolást fogsz kapni.
Szabadulj ki a mérgező gondolataiból. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Belőlem táplálkozik a családom, de belül üres vagyok.
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Nem jövök ki a pénzéből. 😞Közfogis vagyok, családi,...
- Tényleg a család szégyene vagyok, mert garázsban szilvesztereztem?