A combomban már kb. 2 éve van kitapintható kis "csomó", van valakinek hasonló? (tudásbázis)
páromnak volt ilyen,szintén borsószemnyi, a kézfejében.
Háziorvos nem tudja megállapítani.
Páromnak műteni akarták, ő halogatta, addig-addig, míg eltűnt.
Igazad lehet...:(
Én próbálok már elhagyni néhány káros italt/ételt: cola, meg egyéb üdítők, készételek(pl. mirelit), de valahogy belefeledkezem, és megint vásárolok ilyesmiket...Mindenesetre redukálni fogom főleg a hízlaló dolgokat...Lehet, hogy a miómám is azoktól volt...
Igen, köszi, megnézetem majd megint, de egy másik dokit keresek. :(
Mert azért zavaró. De csak ha épp odanyúlok.
Érdekes, hogy milyen sokatoknak van ilyen jellegű csomótok.
Hát, én is tapasztaltam már ezt. Mikor én is a csomómmal elmentem a dokihoz, az is azt mondta, hogy fogyni kellene, a háziorvosom is azt mondta rá, csak egy harmadik, egy doktornő mondta azt, hogy ez nem attól van...De ettől függetlenül megilyesztettek, és le szeretnék fogyni, hátha mégis attól visszamegy, vagy hogy...:S
Most a férjem is volt dokinál, neki gyakran fáj a feje, és káprázik akkor a szeme. Neki is azt mondták, hogy a kilók miatt, pedig neki nincs is úgy sok...
szerintem akkor mindenképp nézesd meg a sebészeten, aztán meg max kivágják, lesz egy varratod, 2 hétog kellemetlen lesz, aztán ha kiszedik a varratot el is felejtheted.
Szerintem jobb mint még ujabb 2 évig szenvedni vele ;)
ez a sok daganat mind-mint a rengeteg méreganyag miatt van amit beviszün a szervezetünkbe, sajnos...
:(
Á, nem! Van narancsbőrőm (nehogy valamiből is kimaradjak :S), de ez nem az. Kitapinthatóan csomó. Mintha egy kis kemény labda lenne...
Miért van az, hogy az utóbbi években ennyire "elszaporodtak" a daganat-szerű dolgok? Vagy voltak ilyesmik korábban is????
Igen, kerek, kemény göb...
Többet még nem észleltem, csak ezt az egyet.
És miért akarták a járóbeteg rendelésen rögtön kivenni? Mit mondtak rá?
És érzed őket, hogy ott vannak? Vagy csak tapintással?
Nem lehet, hogy szimpla narancsbőr?
nekem is hasonló...
"Mit tudtok a zsír és ércsomókról, mivel lehetne visszaszorítani őket?"
Erről szólt a fórum..
A jobb combomon elől. Úgy érzem, hogy olyan koktélparadicsom nagyságú.
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert valamelyest a doki megnyugtatott, meg a háziorvosom is rábólintott a doki véleményére, de most olyan fura lett. Most úgy érzem is, hogy ott van (eddig csak ha odatettem a kezem, most pedig már egyszerűen úgy is érzem, ha nem teszem oda a kezem, de nem fáj...).
szia!
ha aggódsz nézesd meg,nekem a nyakamon van csomó,a doki viszont engem elküldött vérvételre, és ott mondták h semmi csak nyirokcsomó.. szóval sztem csak tapintással megállapítaani hát.. menj el mégegy dokihoz az a tuti
Nem hiszem.
Meg kellene kerenem a papírt, hogy mit is írt rá a doki...
Nem találom a papíromat, amit a dokitól kaptam (már fél éve, hogy voltam nála)...
Eddig úgy nem volt bajom ezzel a csomóval, csak most mintha egy kicsit nőtt volna...
További ajánlott fórumok:
- Van a bal combomban egy csomó. Mitől lehet?
- Férjem most ment az ügyeletre fáj a hasa jobb oldalán egy ponton és meg is van kicsit dagadva kitapinthatóan!Mi lehet ez?
- Égő érzés a combomban. Mitől lehet?
- Császár után 3 héttel a seb fölött kitapintható dudor van, mitől?
- Milyen az ha valakinek sérve van? A köldökénél mindig fáj, vagy csak néha?Pont a köldöknél, vagy lehet 2-3 cm-vel arrébb is, kitapintható?
- A hólyagrák fizikális vizsgálattal kitapintható?