A biztonságos ünnepekért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A biztonságos ünnepekért
A fenyő nem önmagában a száradás miatt veszélyes. A fából alkohol lengi körül, ami könnyen lángra lobbanthatja a száraz fát, ha meggondolatlanul csillagszórózunk vagy gyertyát gyújtunk az ünnepeket vége felé.
Sajnos egy ismerősöm háza pillanatok alatt égett így le. Egy csillagszórót szerettek volna utoljára meggyújtani mielőtt leszedik a fáról a díszeket. A ház pár perc alatt leégett. Szerencsére sikerült kimenekülniük, de olyan gyorsan történt mindez, hogy még kabátot sem volt esélyük magukra venni.
Mindenki legyen körültenkintő és inkább vigye ki a fát korábban, ne "gyújtogasson" a régóta benn álló fa körül!
hát igen. Ezek sajnos benne vannak a pakliba,így karácsony táján. A Tényleg mindenre oda kell figyelni.
Én pl csak akkor égetem az égő sort, ha a szobában vagyok, nem hagyom felügyelet nélkül. csillagszórot nem használom fa vagy gyullékony közelében. Gyertyát nem haználok ilyenkor díszítésre.
de tudom a baj oda figyelés mellett is bekövetkezhet
Ugrás a teljes írásra: A biztonságos ünnepekért
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?