A belső tulajdonság megfogott, a külső viszont... (beszélgetés)
A legutóbbi páromat a megismerkedésünk estéje után csúnya fiúként emlegettem a barátaimnak. A személyisége fogott meg és bár szexuálisan mindig vonzódtam hozzá valamiért, a külseje nem tetszett, nem találtam szépnek.
Amikor másodszorra ébredtem föl mellette, ő még aludt. Olyan volt, mintha akkor látnám először. Gyönyörű volt. Olyan angyali és kisfiús, ugyanakkor erőt sugárzó és férfias.
Bár azóta vége lett, azóta is él bennem ez a pillanat. Nagyon szerettem őt igazi szerelemmel, pedig első látásra nem fogott meg. Van ilyen is. Veletek lehet, hogy másképp alakul, de előfordul.
szia én ugyan így voltam egy sráccal csak én 2 hónap alatt lerendeztem a dolgot tudom csúnyán hangzik, de így történt.Ráadásul akivel én ismerkedtem össze mozgássérült volt , de neten keresztül annyira normálisnak tűnt meg tetszett is a szövege sok mindenbe egyeztünk is és még abba is belementem , hogy ő mozgássérült gondoltam csak nem lehet annyira durva hát mikor találkoztunk elsőre még úgy ahogy voltak pillanatok hogy még jól is éreztem magam , de másodjára mikor taliztunk azon gondolkodtam folyamatosan , hogy ez így nem jó alacsonyabb volt mint én és igen elég gázos volt az hogy ott mellettem sántikált komolyan mondom szégyeltem magam a fogai meg szörnyen néztek ki a nevetésére mindenki minket nézett , tehát én ezt nem tudtam elfogadni .Én őszintén bevallom nem ilyenek képzeltem és ez nekem így nem volt elfogadható és megmondtam neki hogy ne erőltessük a kapcsolatot.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült a mondandóm.
Sziasztok!
Nekem körülbelül másfél évbe telt, mire megbarátkoztam a gondolattal, hogy páromul fogadjam azt a férfit, akit kedvelek ugyan, de külsőre egyáltalán nem tetszik. Nehezen ment, mégis megadtam neki az esélyt és nem bántam meg.
Igazából 3 pasim volt eddig és egyik sem tetszett különösebben külsőre. Nem állítom, hogy nem vonzanak a jó pasik, de ezek szerint ez nem kölcsönös.
-és úgy folytatódik,hogy
DE NEM ÁRT ,HA KIVÜLRŐL IS LÁTSZIK:):D
Személyes tapasztalatomat tudom megosztani. Több olyan fiúval volt kapcsolatom, aki az elején különösképp nem fogott meg, de úgy voltam vele, majd kialakul.
Megszerettem őket, de szerelem egyikből se lett...
Próbálkozik,na:)))
El kell döntenie kell vagy nem kell neki:))
jajj, sztem te egy kicsit kifordítod a dolgokat.. ne ijeszd meg szegény..:D
gondolom kereste a testi érintéseket is, flörtölt vele. Ha egy olyan pasi tette volna ezt, aki a fórumindítónak is bejött volna, akkor nem zavarta volna :D
ja látom, mégcsak 18 vagy :)
így már értem a kérdést :)csak okosan :)
A "nem tetszik külsőre" mit takar? Visszataszító?! Ápolatlan?! Ciki az öltözködése?! A derekadig ér?! Vagy egyszerűen csak nem álmaid lovagja?! Mert ez utóbbi csak a mesékben van :)
A találkán nyomult?! Mert ez viszont visszataszító...
Igen, többet akar. A találkán is akart volna többet, sokszor megérintett, átölelt, én pedig mondtam, hogy korai.
Tetszem neki, nem is titkolja.
További ajánlott fórumok:
- Emberi tulajdonságok szóláncban
- Empátia - mennyire fontos tulajdonságunk?
- A nők miért nézik a vetélytárs negatív tulajdonságait?
- Milyen rossz tulajdonsága van a párodnak?
- Mi fogott meg a párodban? (külső és belső) tulajdonságra gondolok!:)
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?