Mi fogott meg a párodban? (külső és belső) tulajdonságra gondolok!:) (beszélgetős fórum)
A csodás szeme, a csodás teste(17 voltam mikor megismertem). Később a nagy szíve,és hogy mennyire a családjáért él.
Már az első találkozásnál olyat éreztem, amit előtte senkinél. De nem vibrálásra gondolok, hanem annál valami sokkal erősebb, mélyebb érzésre.
A továbbiak során megfogott a benne lévő rengeteg szeretet, az, hogy nem áll hadilábon az érzésekkel stb-stb-stb... hosszú a lista. És még jóképű is :)
A jelleme, a figyelmessége, de leginkább az, hogy pont olyan, mint én (mármint belsőleg) :)
Mivel neten ismertem meg, ezért is furcsáltam, hogy első perctől szerelem lett:) A humora, az hogy éjszakákat beszéltem végig egy férfival akit mégcsak nem is láttam,nem unatkoztam, megnevettetett, meghallgatott. Majd jöttek a telefonbeszélgetések, és 1 hónap után az első randi. Amikor megláttam, már éreztem hogy hoppá, itt minden rendben van:) Őszinteség, intelligencia, humor, udvariasság, és még jóképű is:)
3 éve együtt, fél éve a vőlegényem:):):)
A hangját előbb hallottam,az meghatározó lett :-)
Ezután az összkép,természet,intelligencia,viselkedés,ösztönök...minden együtt!
Nagyon kedves és előzékeny. Szerény, nem nagyképű férfi. Már a kezdetektől is nagyon gondoskodó és érdeklődő embernek ismertem meg. És ahogy udvarolt... olyan édes volt :))) Külsőleg a szeme, a kezei, és a haja... olyan puha :) Szeretem a száját mert finom :))) és a karjait, mert erősek.
A szeme! Gyönyörű sötétbarna szeme van, hosszú, sűrű szempillákkal! A lányunk örökölte!:)
Később kiderült, hogy nagyon okos.:)
Belső: a megbízhatósága és a céltudatossága. Külső: a szája,a szőrös pocija,és a.... ;)
Azt hiszem az érzékenysége, a szeme csillogása, ahogy rám nézett, átölelt, ahogy megcsókolt...
Elsőre a külseje, hogy barna bőrű, izmos, és fekete hajú, jóképű hmmmm mondtam magamban megérne pár ajtócsapkodást :) Aztán az fogott meg illetve az tartott mellette hogy betartotta a szavát. Ha azt mondta ekkor találkozunk akkor ott volt és kész, nem kellett csalódnom benne. Aztán a sok kis apróság, figyelmesség. Minden ami Ő :)
Nem volt szerelem elsö látásra a részemröl, részéröl igen. Elöször arra figyeltem fel h milyen értelmes, ö volt az elsö aki leb.szott h milyen beképzelt p.csa v.ok!:-D ez tetszett! Végre valaki kimondta a véleményét! 2.talira pedig megfogott a mosolya, aztán mindene. Mára már a férjem, 4éve v.unk együtt!
A határozott, férfias fellépése, megnyilvánulásai, a talpraesettsége, a szakmai hozzáértése (kollégám). A gyönyörű kék szeme csak ezek után tűnt fel, mert nem a külső a legfontosabb. 5 év. :-)
Mindene!! Először csak a szavai, írásai, aztán a hangja, a kép, amin láttam (neten ismerkedtünk meg), aztán meg minden!!! Egyszerűen imádom kívűl-belül. :D
a titokzatossága, különcsége, alakja, humora, lényegre törő szövege...stb.
ír kobold külső :)
megértő és kedves belső
A külsője megfogott, a belsője megtartott, aztán Ő dobott 12 év után...
A hangja, a humora, a lelke, a szép keze, a tehetsége.
A lénye... úgy ahogy van az egész személye!
Ez igaz, ha mérges, akkor csak úgy világít kéken a különben kékesszürke szeme.
Legelősször is a külseje,aztán a belseje,egy az egyben imádom már 8 éve.
Ő maga, minden...és ez tart már 21 éve... ♥
Szeme:Kékes szürke és mindig mosolyog de mérges akkor kékebb:)
Külső: a szeme
Belső: nagyon olvasott, jó a humorérzéke,
A szeme (nagyon szép zöldes kék szeme van), a többit nem tudom elmondani mert én sem tudom.
Az, hogy 10 percre láttuk egymást először, majd első telefonbeszélgetésünk 8,5órán keresztül tartott, és egy másodpercig sem unatkoztam ezalatt. Jah, és másnap érettségi volt:D Ő mondta, hogy tegyük le, mert másnap kába leszek, én mondtam, hogy jajj neee:D Többet nem is forszírozta:D 4,5 év eddig:D
Többünk egybehangzó, egymástól független állítása szerint olyan volt, mint Brad Pitt! Most már van pici poci! ;-)
További ajánlott fórumok: