A barna bőr kívánatosabbá teszi a nőt? (beszélgetés)
IIIGENNN:D
A férjem imádja ha barna vagyok, én elég sokat szolizok, de alapból is kreol vagyok!
Imádja pl ha barna a fenekem, a vádlim, teljesen lázba jön tőle:P
Olyankor karamell baby-nek hív:D
Szerintem a magabiztosság, az önbizalom, a kisugárzás a szexi!
Ha te ettől érzed jobban magad, biztos ezt sugárzod ki! :)
Szerintem nem:)
Ha a barna szín nem természetes, csak akkor vonzó. A szoli öregíti a bőrt, főleg ha valaki sokat jár oda. Az agyonszolizott bőr amúgy sem szép, és mégis sok ilyet látni.
Igazából nem hiszem hogy a fehér vagy a barna bőr lenne kívánatosabb, inkább a természetesség az.
Sajnos, nekem olyan fehér bőröm van, hogy másokhoz képest akkor is hót fehér vagyok, amikor már magamhoz képest barna...
szóval, igen, szerintem kívánatosabbá tesz.
En is jobban ereztem magam mikor szoliztam...kell is menjek majd csak az abaj van tobb anyajegyem es nem nagyon ajanlatos ugy tudom,csak keves idore.
De tenyleg kell tudni hol a hatar.Egy ismerosom ugy lebarnitotta magat hogy a ferjem azt kerdezte tolem hogy"na evvel a tyukkal mi lett,belesult a tojasba?":)
Attól, hogy egy héten 2x 8percre elmész szoláriumba még semmi bajod nem lesz, mikor meg itt a nyár lehet napozni, ami lehet ártalmasabb manapság mint A SZOLI!
A bőrt csak akkor teszi tönkre ha évekig jár az ember ész nélkül!!!
"Nem látszanak úgy a miteszerek...stb."
Egyetértek, hogy a fimoman barnult bőr sokkal egészségesebbnek tűnik és vonzóbb, de a fenti mondattal nem tudok mit kezdeni: az nem elég, ha a mitesszerek nem látszanak...annak nem is kéne ott lennie. A tisztítatlan bőrbe "belesülnek" az apró faggyúdugaszok, így hosszú távon nemigen lesz szebb a bőröd.
Sztem igen :) Sokkal szebb egy barna dekoltázs, láb, kar...has :) Ráadásul szerintem karcsúbbnak is néz ki tőle az ember :)
Az semm mellékes hogy nekem javítja a közérzetem is :)
szerintem igen
én például sokkal jobban elfogadtam magamat mikor szép barna színem volt. Hamarosan el kell kezdenem szoliba járni, hogy újra szép színem legyen és ne olyan hulla fehéren nézek ki tavasszal mint most
Ez nem turbó szoli, ha régebben volt csőcsere, akkor nem égsz meg. Először lepirultam kicsit, vártam pár napot, megint mentem és akkora már szépen bebarnult, mint nyáron, mikor először napozol.
Ennyi kis szolizás nem károsabb a dohányzásnál pl.
További ajánlott fórumok:
- Egészséges barna bőrt szeretnék
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Szeretek kívánatos lenni! Jólesik, hogy vágynak rám.