A barátom flegma, amikor együtt aludnék vele. Mit csináljak? (beszélgetés)
A gyerekkoromban nekünk is voltak szar éveink. Elemi szűkölködés és sok adósság.
Meg most én sem állok épp fényesen, mert bő 2 hónapig nem dolgoztam, de azért most más "sanyarogni", mint akkor. Elég szerencsés vagyok. A cafeteriám még mindig nem fogyott el, na, a pénzem az igen. De mivel a szüleimhez hazaköltöztem, a lakhatás miatt nem kell félnem. 2 szobát használok, saját fürdőm van, saját hűtőm, 3000 ft/kg tápot eszik a macskám, korlátlan mobilnetem van, amit apám fizet. Ha bármire kell pénz, kapok. Hülyeségekre nem kérek, de kaját, piperét, vonatjegyet abból veszek, amit tőle kaptam. Elutazhattam 500 km-re egy barátomhoz, múzeumozhattam kedvemre. És karácsonyra angliai utat is kaptam. Egy rossz szavam nem lehet. Faxságokat, a 77. körömlakkom most nem veszem meg. Valahogy kibírom :D
Tegnap a nagyapámnál ebédeltem, jött az unokatesóm is a kis családjával. Unokák, dédunoka is, gondolhatod, hogy örült az ótata :)
hát szögezzük le,
én szerencsés vagyok,43-éves házassággal és 5-gyerekkel,
sajnálom ,és nem tudok sokszor mit mondani,
de tudom milyen,ha nincs télen meleg lakás,nincs egy falat kaja,
szerencsére az én férjem,a világ legrendesebb embere,
már nyugdijasok vagyunk,nincs semmi bajunk,
és ott vannak az unokák 7-en
igen én is ezt mondom,
de nekem könnyű ezt mondani,nem vagyok a helyében,
csak voltam gyerekkoromban,
kisértetiesen ugyan ez a történet,csak náluk nincs gyerek,
Na jó, de kérhetne távoltartást, és akkor ha a bejelentett címe is el kellene, hogy kotródjon az a szarházi.
Tudom, mondani könnyű :(
az az ő háza amiben laknak,csak az övé,a szüleitől örökölte,
a férjének semmi köze hozzá,
menjen el a sajátjából?
sajnos a barátnőm meg attól fél,hogy az az elmebeteg olyat tesz ,ami végzetes,
azt mondta neki ha feljelenti,megiszik egy üveg pálinkát,és felgyújtja a házat,
kérdeztük a szomszéd fiút aki rendőr,mit lehet tenni,
gyakorlatilag semmit,
Ezt a Margitot?
Tudom, ez egy iszonyat lelki defekt, de kicsit azért érthetetlen, hogy akit rendszeresen bántalmaznak, tényleg miért nem lép.
Mondjuk nekem is van, akitől félek. Az tényleg egy elmebeteg állat, akit még az utolsó talponfetrengőből is kitiltottak. Én csak egy-kétszer voltam a társaságában, sajnos a random verekedéseinek egyszer alanya voltam. Őt feljelentettem, és kapott pártfogót meg ilyen szarságok, sittre sajnos nem került. Azóta ha egy szórakozóhelyen voltunk, direkt próbált szóban belém kötni, cukkolni, és fenyegetett. Na, onnan egyedül nem mertem hazamenni, mert az a barom képes utánam jönni, és tényleg összeverni még egyszer :(
most mondjam hogy nem?
lehet a barátnőmnek kéne kölcsönadni
Azt hiszem, szerencse, hogy nem ilyet kaptam fel, mert nem lenne jó, ha miatta ülnék emberölésért :P
Amúgy egy törött foga neki is volt, munkahelyi baleset miatt. Roppant jól jellemzi őt ez. korábban 2000, később 1500 eurót keresett, és egy szájba vert hídra soha nem volt pénze, mindig "majd a következő" hónapban megcsináltatja... Ez volt akkor 1,5 éve. A hónap utolsó hetén kajára csak nekem volt pénzem, miközben és 130-170 ezret kerestem, mikor hol dolgoztam éppen. Normális ez a Margit szerinted?
hát nem semmi nőci vagy hallod,
még olvastam ,eszembe jutott,van egy olyan nehéz serpenyőm,ha tele van egykézzel nem tudom felemelni,mondjuk üresen se nagyon,
na ha azzal visszakézből kapna valaki,
az utolsókenetet se érné meg az tuti
az én apám ,egy mocsok szemét ember volt,azt mondtam, ha én egyszer megérem hogy megtudjam védeni magam,olyan ember nem lesz a földön aki engem mégegyszer megüt,
nem is lett,most meg már remélem nem is lesz,
az egyik nem túl közeli barátnőmet nézem sokszor monoklival a szeme körül,mindig mondom mért nem véded meg magad,de az a baj ,hogy fél tőle
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Segitség, a barátom nem hív vissza...mit csináljak?
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Az egyik barátomról fantáziálok mindig! Mit csináljak?
- Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam...