A barátnőm rámászik arra a pasira akit én láttam meg elöször... (beszélgetés)
Aki kapja, marja. Szüntelen harc az élet. Aki erősebb, az győz... Csak az nem foglalt, akinek a hasán nem fekszik senki, nem valakinek a vőlegénye, férje, gyermekek szülője.
Megboldogult lánykoromban történt velem, hogy belehabarodtam az udvarlóm barátjába, aki a munkatársa is volt egyben.
Mindkettő lapátra került.
Aki kapja, marja. Győzzön a jobb és az erősebb.
Ez az élet rendje. Az egész meg olyan kicsinyes és gyerekes.
És? Győzzön a jobb...
:-)
Persze!:DD
Biztos stipi-stopit játszottak ,és a szabály az szabály!!:)))
borzasztó.
szerintem ha legközelebb ilyen van, hasznosítsd a territórium kijelölés elvét (vadvilágban bejött) előtte igyál sok ásványvizet.
elobb-utobb mindenkivel megtortenik. ezert inkabb a komolyabb pasi-ugyeimbe nem avatom be a baratnoimet.
baratnok, de nem bizom bennuk. ez, ugye, banalis?;)
de mar tapasztaltam, hogy vigyazni kell veluk. talan meg velem is. elofordul, hogy megakad a szemem a baratnom pasijan. de ha ot jobban erdekli, akkor nem
lepek. mert igazan szar erzes, amikor egyik baratnoddel ugyanazt a szemelyt akarjatok. ennel rosszabb mar csak az, ha a baratnod a hugod.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Sosem volt barátnőm! Leszel a barátnőm?
- Miről beszéljek egy barátnőmmel, akivel most találkozok először élőben?