A 90 napos diéta új változata (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia kovsz!
Priviben elküldtem neked, remélem segítettem ezzel, sok sikert kívánok hozzá!
Babi
Az új változata a 90 naposnak hatékonyabb, mint a régi, eredeti 90 napos?
Én ma kezdtem el az eredeti változatot, de ha ez jobb, akkor inkább ezzel folytatnám.
Segítsetek!!!
Nyugi:) Csak elmondtam mint egyszerű kis alig felnőtt a véleményemet:)
Azt hiszem nem leszek testépítő:D
Ja, de te "átlagember" vagy, én pedig testépítő.
Nálam diéta alatt lecsúszik 60deka hús (és ez csak a fehérjebevitelem fele).
Tömegnövelés alatt 1kg/nap (természetesen nyersen mérve)
És egy szóval nem írtam, hogy ez egészséges, és követendő egy átlagember számára
Én is túladagolom magam, mégis élek:)
Viszont a fehérjékkel kapcsolatban nekem annyi csak a véleményem, hogy azért a nagy mennyiségű hús nem tesz jót. A növényi alapú fehérjékkel nincs gond. Én nem akarok ebbe belefolyni, mert valószínűleg idősebb vagy mint én és nem lennék hiteles:) Mindenek esetére én sztem meghalnék ha minden nap húst kellene ennem:)
Nem véletlenül eszem ilyen sokat belőle :)
csak példának hoztam fel a vitaminokat
Szentgyörgyi Albert állítólag 8000mg cvitamint nyomott és 70 évesen még durván sportolt:)
Szóval igazad van:)
Ki ezt vallja, ki azt. A mindenek felett álló igazságot még senki sem találta meg.
Nem volt meg a 30 gramm, de mindegy. 10-20 gramm CHból is simán eléltem, sőt agymunkát végeztem :))) és még a vérképem is rendeződött.
Én nem eszem vitamint, minek? ha minden megvan ami kell a szervezetemnek?
Nem értek a vérkép elemzéshez, de külön örült az orvos, hogy midenféle kaját eszem, és nem egyoldalúan, mint Atkins alatt...
A C vitaminból vihetsz be akármennyit, a felesleg távozik a vizelettel...
Pedig nemhogy egy nap, de 5-6 óra is elég, és a szervezet izomhoz nyúl (ez a vérképből miért derülne ki?), amennyiben nem viszel be elegendő(!) fehérjét. Orvosok szerint 1g/ttkg a minimum, szerintem inkább 1,5, aktívan súlyzós edzést végzőknél pedig 2.
Nekem is tök jó a vérképem, pedig 4x annyi fehérjét eszem, mint a napi ajánlott. Meg C vitaminból is 60mg helyett 6000mg-ot eszem egy nap. (és a többi vitaminból is sokszorosát az RDA-nak)
De mondom, minden rendben van, és akárhonnan nézem 3 napig nem viszek be hús alapú fehérjét! De mondjuk a szójában, gombában más fehérje van, ezeket meg szeretem...
Nos nyilván a vérképből kiderülne, ha gond lenne. Emlékszem, hogy milyen az, amikor a szervezet az izomhoz nyúl, fáradtság, izomfájdalom, levertség a következménye. Nos ilyen nincs, sokkal több energiám van, mintha minden nap ugyanannyi mennyiségű dolgot vinnék be azaz ch, protein, zsír miegymás.
Jah és hozzáadott vitamint csak A-t eszem, annak meg nincs köze az izmokhoz.
de a biológiát nem tudod megkerülni.
Ha 1 teljes napig nem viszel be fehérjét a szervezetedbe, akkor az izomhoz fog nyúlni, és a lefogyott súly jelentős része izom lesz aznap, ami minden körülmények között kerülendő!
(ez most az atkinsra nem vonatkozik, ott van elég prot. bevitel)
Ok, figyelünk azé :)).
De tényleg ám, evvel a diétával senem van gáz, az Atkinsszel sem volt. Az orvosom is el volt ájulva, hogy a vérképem szerint nemhogy balhé lenne bármelyiknél is a szervezetemben, hanem mindent megkap, amire szüksége van. Ésszel kell csinálni és akkor nincs gond.
mail címem az adataimnál.
Szívesen segítek.
Figyelembe szoktam venni a kliensek igényeit is.
Gyakorlatilag "együtt" állítjuk össze az étrendet. Általában megtaláljuk a közös nevezőt, és tudunk olyan étrendet írni, ami minden kritériumnak megfelel.
Persze mindezt már nem ingyen...
gyakorlatilag egy atkins diétával is beviszel 30g zsírt naponta (ettől még kialakulhat a ketózis)
Számold csak össze, szerintem megvolt az a 30g!