A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok. Nem semmi, milyen nagy lett a kisfiad. Kata nekem is nagyobb lett, mint amennyire becsülték. Nektek is jó egészséget meg sok tejcsit! Kíváncsian várjuk a képeket!
sziasztok!
leirtam röviden a szülésem történetét a naplómba!
Daenerys!Gratulálok,gyönyörü Kata!jó egészséget nektek!
Puszi mindekinek,remélem mindenki jól van!
Köszönöm szépen mindenkinek! Alig van időm írni most, hogy Kata már velünk van, sőt. Aludni nem nagyon szeret a kiscsaj, a férjemmel mindketten elég kialvatlanok vagyunk, de nagyon boldogok is egyben. Gondolom mindenkinek nagyon fárasztó az elején, én eddig elképzelni sem tudtam milyen kemény munka is ez.
Éjjel szerencsére lehűlt az idő, és jól aludtunk, de előtte nagyon megszenvedtük a kánikulát. A pici lány nagyon rosszul viselte és csak kézben volt hajlandó aludni egy keveset.
Nagyon szép kislányod van! Mégegyszer gratulálok.
Remélem én is hogy minden ok, Medináékkal és hamarosan Ő is jelentkezik.
Sziasztok! Raktam fel pár képet, hamarosan talán naplót írni is lesz időm. Kata nagyon aranyos baba, sokat szopizik, nagyokat alszik, szeret fürdeni is, de az éjszakák azért még kicsit kimerítőek... Egyelőre alig van időm, szerencsére a férjem itthon maradhat három hétig, és nagyon sokat segít.
Kata ma lett egy hetes, 3380 grammal született, 3250-nel jöttünk haza szerdán, és az esti mérlegelésen 3490 grammot mutatott már a mérleg.
Nagyon várom már Medinát is, meg a kis Marcikát! Gondolom hamarosan otthon lesznek :).
Gratulálok nektek! :)))
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget!
Képeket várom a kicsilányról! Biztosan gyönyörű!
Puszi!
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Kata lányommal. 3380grammal, 54 centivel született szombaton 20:15-kor, 40 óra vajúdás után. Szerencsére már minden ok, ügyesen szopizik, az első éjszaka itthon nem is volt annyira húzós, bár hajnalban csak úgy tudtunk aludni, hogy magam mellett hagytam.
Benn a kórházban is olvastalak titeket, de sajna a mobilon nem tudtam belépni, hogy hozzá is tudjak szólni a beszélgetéshez. De nagyon köszönöm mindenkinek a jeleket, meg hogy gondoltatok ránk. Medina azóta lehet már túl is van a szülésen. Remélem neki könnyű szülése lesz, azok alapján amit írt, minden jel arra mutat :)
Majd ha lesz egy kicsit több időm töltök fel képeket is! Puszi mindenkinek!
Három órát töltöttem most azzal, hogy végigolvassam a fórumot. Annyira megragadott ez az összetartás, ami köztetek van.
Sajnos nekem még nem lehet babám, mert főiskolára járok, és tudom, hogyha most szülnék egy gyereket, nem lenne szívem itthon hagyni és visszamenni tanulni. És hát mégiscsak kell az a diploma. Bátor vagy Medina, hogy bevállaltad, irigyellek érte.
Pedig én is már ANNYIRA szeretnék babázni. A szívem megszakad értük!
Én is jó szülést kívánok Neked, és várom a fejleményeket!
Nekem úgy indította be hogy burkot repesztett.
Szorítunk. Sok sikert! Könnyű szülést!!! Szívből kívánom hogy minden rendben legyen. Én is csütörtökön szültem, reggelre volt megbeszélve a vizsgálat meg hogy szülni fogunk. Tök jó. :)))
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Nem keményedik meg a habtejszín, hiába verem, ez mitől lehet?
- 27 hetesen görcsöl és keményedik a hasam! Doki szerint megrövidült a méhszáj! Hasonló tapasztalatok?
- Milyen ha keményedik a pocak?
- Miért keményedik a hasam, ha leülök?
- Másnak is sokat keményedik a pocakja?
- Miért nem keményedik meg a Fiomo gyurmám?