90 napos karácsony után (beszélgetés)
Szia Klári!!!
Én is csatlakozom hozzád ,de csak január 4én kezdem mert most még van bejgli és sütöm a rétest is és ez a diéta alatt nem hasznos
De neked kitartást kívánok,sikerülni fog,csáá
Szerintem akár milyen fogyókúrát abbahagysz, és visszatérsz a fogyi elötti étkezésre, akkor visszajön, ez persze így van ezzel a 90 napossal is. Én már tavaj januárban csináltam, igaz hogy kb. csak a feléig , de így is lement 10kg. Aztán persze éreztem, hogy jönnek a kilók, így hát odafigyeléssel tudtam tartani azt a súlyt (+, - 3kg). Most is csak 2kg- val vagyok nehezebb, tehát most tartok -8-nál. Éves szinten ez tök jó és tartós.Van rajtam még vagy15-20kg,de most is kb 10 kilótol szeretnék megszabadulni. Már sokszor sokféleképpen fogyóztam, és nekem ez vált be.
Hát ezért a 90 napos
Igazából neked eszed ágában sincs egy 90 napos agyrémet elkezdeni(nagyon helyesen)
Fiatal vagy, csinos vagy, egyszerűen csak figyelj oda magadra, és nem lesz semmi baj a kilóiddal.
Sziasztok! Igazából januártól szerettem volna elkezdeni a 90 napost, de most úgy érzem, hogy holnaptól neki kell állnom, mert ez így nem mehet tovább. Ha valaki mostanában áll neki, akkor csináljuk együtt, úgy talán jobban megy a kitartás.
Gyertek, segítsünk egymásnak!!!
További ajánlott fórumok:
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Karácsony utáni rossz hangulat
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?
- 11 hónapos Baba milyen sütit ehet, mit süssek karácsonyra?
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?
- Megkezdődtek a plázákban már a karácsony utáni akciók?