Karácsony utáni rossz hangulat (beszélgetés)
Mintha én sem tudnék mit kezdeni az első mondatoddal. :)
Nézd, én nem ismerem a te életed, ahogy te sem az enyémet. Nyilván bárkinek kijuthat bármilyen életkorban egy adott tragédia. A tragédiák pedig nem azonos súlyúak holmi éppen aznapi rossz passzal. A január szürkeségét idéző szavaim csak hangulati elemek voltak a fórumnyitóban, bár köztudott, hogy valóban van hatása az emberekre ilyenkor év elején, noha központi problémának nem mondható, ahogy nem is az.
Az állandó pozitív gondolkodással nekem vannak fenntartásaim, persze olyan esetekben, amikor magad eldöntöd, hogy futsz egy kört a sportpályán, vagy végére jársz a tavaszi nagytakarításnak biztos működik, hiszen te magad vagy a megvalósító. Azonban, ha környezeti élethatások szólnak bele az elképzelésedbe, akkor lehet megdől az elmélet.
Újra megnéztem
Nagyon szép!!!
Szép!
Ez a harmónia!
Ezek általánosító közhelyek, E/2, rám vonatkozóan? - így nem tudok mit kezdeni a szavaiddal.
A "kilendíteni" is olyan, hogy ki hogy értelmezi.
Meg aztán mennyire lendülsz?
Jó nagyot hintázni és átpördülni a fejed felett?
(Ha már E/2, bocsi 😊)
Jah, olyan is van.
Agyaljak rajta, hogy mi lett volna, ha nem tolom meg annyira? Semmi értelme. Azzal az energiával inkább fékezem magam mára meg holnapra.
Egyébként tuti, hogy nem korfüggő.
Mennyi az a "bizonyos kor" szerinted?
Van olyan 25 éves, aki ha a fele kilendülését neked adná, akkor is bőven maradna neki is, más 50 éves meg csak les, mikor hirtelen beb@sz neki a világ, addig még csak vigyorgott.
Szóval, összegezve: én előre tekintve, pozitívan élek, és tudatosan kerülöm a lehúzó tényezőket (emberek, hírek, időjárás stb). Nekem jó így.
Ezt nem tudom, miből szűrted le.
De, van, ami kilendít.
Azzal együtt nézek előre és nem hátra.
Azt meg hogy kell?
Nekem napok óta a tojáslikőrön jár az eszem. Lehet venni kéne egy üveggel.
A bevonzástól én is tartok. Noha nem mondanám, hogy lenne bennem spirituális irányultság, de már annyian mondják, hogy olykor képes vagyok megrettenni.
De ha lassan is, valamelyest csak helyre rázódunk már jövőre. :)
Ezek szerint simán elkönyveled az élet dolgait.
Soha, semmi nem lendít ki?
Kedvelem a két ünnep közti időszakot,csendes nyugodt valahogy levezeti a karácsonyi zsizsegősebb létet:)Nem bús inkább csak kicsit melankolikus,mélázós.
Évértékelés: Hát volt benne jó is bőven csak az ember nem úgy élte meg az örömeit talán mint egyébként:))
DE menjen ez a 2020 és vigye magával az össz. sz.rságot:))
Napok óta fogalmazódik bennem az évértékelő.
Semmi pozitívumot nem tudok beleilleszteni.
De új év új élet.
Ezt figyelembe fogom venni!
További ajánlott fórumok:
- Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Nektek már karácsonyi hangulatotok van?
- Mire asszociáltok a karácsony, advent hallatán? Kifejezések, szavak, hangulat
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Idei karácsonyi hangulatom egyenlő volt a nullával kb.