Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta februártól ! fórum

90 napos diéta februártól ! (beszélgetés)

7. Ilicica (válaszként erre: 1. - 0a5bf31e78)
2010. márc. 30. 21:09
Hát az én véleményem nem sokat számít, de szerintem, vagyis nekem bejött anno a szoptatás alatt az összes felszedett fölösleg lement, csak meg kellett volna tartani, mert aztán már vissza kell fogni a kaját, mert nincs aki ledolgozza rólad. De ez a te saját döntésed. A 90 napost én nem tudtam megcsinálni, mert a gyüminapon nem bírta a gyomrom. Azért sok sikert.
6. 00495ec28d (válaszként erre: 5. - 0a5bf31e78)
2010. febr. 27. 14:01

Rendben,kezdhetnénk hétfőtől a dolgot,biztosan tudok valamennyi időt szakítani mozgásra is.

Annyit tudok hogy a futás és az ugrabugra nem ajánlott a mozgásformák közül szoptatás alatt,apadhat a tej tőlük.Az aerobic meg bármi ami nem olyan jellegű azt szabad.

5. 0a5bf31e78 (válaszként erre: 4. - 00495ec28d)
2010. febr. 26. 17:02
Szia ! mikor szeretnéd kezdeni én ugy döntöttem hétfőtől kezdem bár annyi rossz van benne hogy a reggelit nem tudom betartani mert Napsimnak fáj a pici hasa ha gyümölcsöt eszek így azt gondoltam hogy minden nap azt eszek amit épp aznap kell a gyümi nap helyett pedig zöldségnapot tartok szóval elég sokat kéne változtatnom a diétán a gyümölcs miatt . Csak azért döntöttem e mellett mert ez jó hosszu ideig tart . és nem olyan drasztikus én még beszéltem a dokival a rubint rékásról is mert én azt csináltam már és az nekem nagyon hatékony volt mert ott mindent ehetsz te választod meg mit kivánsz épp az nap csak az van megszabva hogy mikor eheted meg a nap folyamán és szerintem azt könnyebb betartani :) úgyhogy ha velem tartasz meg beszélhetjük melyik a jobb :) vagy hogy esetleg te tudsz e valamit amit lehet szoptatás alatt csinálni?
4. 00495ec28d (válaszként erre: 3. - 0a5bf31e78)
2010. febr. 24. 16:32
Igen,már régen elkezdtem volna,ha tudom,nem jelent veszélyt a szoptatásra nézve.Szívesen elkezdeném,kb 15 kilóval megelégednék én is.
3. 0a5bf31e78 (válaszként erre: 2. - 00495ec28d)
2010. febr. 24. 16:10

Szia ! Igen én meg kérdeztem a dokimtól és azt mondta hogy semmi baj nem lehet mert minden tápanyag meg van benne . Annyit mondott hogy figyejem hogy a tejem nem e lesz kevesebb . Hát remélem nem :) Én ugy gondoltam hogy nem leszek annyira szigorú hogy mindent pontosan grammra betartok de ha már csak 3x eszek és megválogatom mikor mit már nekem az is nagyon jó :)

te is el szeretnéd kezdeni ?

2010. febr. 24. 15:32
Szia!Ezt a diétát lehet szoptatás alatt?Én múlt évben szültem,és gondolkodtam én is rajta de nem mertem elkezdeni,nem voltam benne biztos,hogy nem okozok bajt.
2010. febr. 24. 15:21
Sziasztok ! Én holnap kezdem gőzerővel a 90 naposat . Nekem -15 kg lenne a cél :) Remélem sikerül minnél hamarabb elérni. Én most szültem február 9én és mivel szoptatok ezért ugy gondoltam ez a legideálisabb diéta mivel mindent ehetek csak nem mindegy mikor. Remélem sokan csatlakoztok majd hozzám és segítünk erőt és kitartást adni a másiknak ! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook