90 napos alatt mennyit? (beszélgetés)
nincs más választásom, ezt már ami volt a súlyom nem akartam tovább.
1.2.-nap kivoltam a level diétával
mostanság már fel se tnik hogy keveset eszem. megszerettem, finom.
A level diétát én nem ismerem, de lehet majd utána nézek, tavaszig még sok időm van :)
Az már fél siker, ha tartja az ember a súlyát :)
ebbe nagy igazság van.
bár én level diétázom, de mikor azt 1 hétre abbahagytam, pontosabban más de kevés mennyiséget ettem mint azt a diéta előírja, azt tapasztaltam hogy egyik nap reggelre plusz, másik nap reggelre minusz dekáim lettek. de gyakorlatilag egy volt a súly.
Sziasztok!
Én tavaly csináltam végig a 90 napos diétát. A kezdettől a végéig 10 kg ment le úgy, hogy néha nem tartottam rendesen a diétát. Azóta (szeptember 1.) plusz fél-1 kg között mozgok.
Szerintem egyáltalán nem káros diéta, én azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, a diéta alatt "kivirágoztam" a szervezetem meghálálta az effajta étkezést.
Egyébként a visszahízással kapcsolatban annyit mondanék, hogy akkor hízza vissza az ember a diéta után, ha visszaáll arra az étkezésre, amitől tulajdonképp meghízott. Ha diéta után is odafigyel az ember, tartja az étkezéseket, ugyanannyit mozog, nem fog hízni. Szerintem...
bloom, nikol sok sikert a diétához. Nekem most nincs energiám hozzá... Majd ha jön a tavasz :)
basszus. reggel óta +2,2kg-ot nyomok. ma reggel shake,este shake, ebédre meg borsó-répa-hagyma volt főzve
3,5l gyógytea mellett remélem lefog menni és csak a sok víz tehet róla
Sziasztok!
Én 3 éve végigcsináltam a 90 naposat, akkor 12 kg-ot fogytam (73-ról 61-re). Sajna 3 év alatt visszahíztam, mert nem figyeltem az étkezésre. Most ismét nekifogtam 18-án, és végigcsinálom. Kb ugyanennyit kell leadnom.
Éppen most néztem a tv-ben a Fókuszt.
Pont arról volt benne szó, hogy mennyire hizlalnak (igen, hizlalnak) a kampány szerű fogyókúrák.
Ennek pl. már a nevében is benne van, hogy meddig tart...
Egy táplálkozási szakember azt mondta, hogy a fogyókúrák több mint 50%-a kemény hízással végződik.
Sőt, a legelképesztőbb az volt, mikor elmesélte, hogy nem egy hájas páciensét előbb fel kellett hizlalnia, mielőtt fogyókúrázni kezdett volna. Ugyanis azt mondta, hogy a zsírréteg alatt egy összeaszott, sovány "test" volt, ami már képtelen lett volna a zsírok elégetésére.
Ez a diéta nem csak a 90 napról szól, életmódváltásról is.
90 nap alatt fogysz x kilót, viszont ha utána ugyanúgy eszel mint előtte visszajönnek a kilók. Én is végigcsináltam és utána minden hétfőn gyümölcsnapot tartottam, nemcsak azért mert javasolták, hanem azért is, mert hétvégén többet eszünk.
Van akinek bejön a 90 napos, van akinek nem.
Nekem bejött, pedig nem vagyok már mai csirke :)
csajok megyek aludni nagyon hosszú napom volt.
holnap leszek 8 után kicsivel. és ti?
igazad van, nemszabad feladni.
nekem régen a 90 volt az álomsúly. mostmár a 80 a célom. és remélem a nyárig megvalósul.
az én kalóriáim az alábbiak szerint oszlanak meg:
reggeli 250kcal
ebéd 250kcal
vacsora 400kcal
a 90 napostól?
én amondó vagyok hogy ez a dolog hogy "én ien diétától fogytam ennyiről ennyit" ez csak egy dolog; igazából itt a lényeg a változatos, kis kalóriatartalmú étkezésen van, és természetesen a rendszeres tornákon.
mire valaki elri az áhított súlyt annyira megszokja azt az étrendet amit addig csinált hogy már fel se tűnik neki hogy állandóan "zabáljon, nassoljon"
én aki egészen 10.-éig a kaja, édességek ellenállhatatlanságában voltam; most ott járok hogy alig eszek valamit és nem vagyok éhes. napról napra egyre jobb, élvezetesebb, könnyebb a torna, nem érzem fölöslegesnek. hétköznap minden nap tornázok 1 órát,így hétvégén nem kell mikor itthon a család nappal is.
Nekem abszolút nem jött be,semmit nem fogytam
tőle:(
mennyire sok ennivalót ettél?
én level-ezni kezdtem, majd most ott járok hogy a 7-17 fogyiport iszom reggel délben, este kis kaja. nappal 1 narancs délelőtt 1 alma délután. sok-sok gyógytea. ja és a nélkülözhetetlen torna. legmagic-ezek és lépcsőzök stepper-el.
11.-e óta csinálom ezidáig -4,3kg
Szia!
Gratulálok!
Teljesen betartottad? Tornáztál mellette?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek?
- 90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
- Ki mennyit fogyott, mennyi idő alatt a 90 napos diétával?
- Várandósság alatt lightosan a 90 napos diétát szabad, kinek mi a véleménye és tapasztalata?!
- Rossz alvó 7-10 hónapos babák. Nálatok hogyan és mennyi idő alatt jött rendbe a baba alvása?
- 90 napos diéta, szülés után, válás alatt.