80. születésnapra milyen kifejező régi nótarészletet lehet videó alá lejátszani? (tudásbázis)
Amire én gondolok, az biztosan apáról szól, és egy nagyon régi nóta, még szerintem valamikor a 20-as 30-as években énekelhették talán.
ezért nincs fenn a youtubunon sem:(
de azért köszi, aranyos vagy
De biztosan van,majd megkérdezem a mamát, de még szeretnék párat.
Egy biztos már: Az én jó apámnál...
Kerestem itt a gépen egy hasonló nótát, az is az apáról szól, egy nagyon régi nóta, valami olyasmi cime volt, hogy Az én apám...vagy ilyesmi.
Ezt talán tényleg az idősebb 70-80 évesek tudnák csak megmondani.
Egyszer pár éve hallottam a rádióban és annyira szép volt, de azt sem tudom ki énekelte:(
Segitsetek ötletekkel.
Drága édesapámnak áprilisban lesz a 80.születésnapja
az egész család készül, találgatjuk hogyan tervezzünk neki egy csodálatos születésnapot.
Imádjuk, mi a két lánya az öt unokája és természetesen a mamikánk is.
Az lenne a kérdésem, tudnátok e olyan régi szép nótákat vagy énekeket mondani, amit majd esetleg a képek alatt (kivetitőn megy az élete pillanatairól)lejátszhatnánk.
Keresek itt a youtube-on, de nem találok olyan igazán szép nótát, ami kifejezné a hálánkat szeretetünket.
Minden ötletet szivesen veszek!
köszi
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?