8 szem Klion egyszerre (beszélgetés)
Igen hallottam én is már ezt a sokk szerű használatá.
Dalacinból gondolom a 150 est nem a 300ast kapod mert az nagyon sok lenne.
Trichomonas fertőzésnél szoktak egyszeri, nagy dózisú terápiát alkalmazni.
Ekkora adagnál óhatatlan, hogy megjelennek a mellékhatások. Ha 24 órán belül nem múlnak el, akkor menj el a körzeti orvoshoz.
Nem ertettem felre, van ilyen. Ketszer is rakerdeztem az orvosnal hogy 8?? Es a gyogyszeres is mondta hogy az van a recepten hogy 8at este.
Standard terápia:
500 mg (reggel és este 1-1 tabletta) 10 napon keresztül. Nőknek egyidejűleg naponta 1-1 metronidazol-tartalmú hüvelykúp alkalmazása is szükséges.
A reinfekció elkerülésére azonos orális dózissal a partner kezelése is szükséges.
Indokolt esetben a kúra megismételhető. A két kúra között 4-6 hetes időszak kivárása és ismételt laboratóriumi vizsgálat javasolt.
Gyors terápia:
Egyszer 2000 mg metronidazol (8 tabletta Klion) adható mind a beteg, mind szexuális partnere részére este, lefekvés előtt. Terhesség első trimeszterében a metronidazol tabletta ellenjavallt; a második és harmadik trimeszterben az egyszeri adagos séma nem javasolható, mivel magas szérumkoncentrációt eredményez.
A 4x2 meg oke, de egyszerre 8????
Valamit nagyon elertettel.
Irany a patikus vagy az orvos.
Jesszus....és ehhez még dalacint is 4x1-ben?
Milyen bajra kaptad ezeket?
Nem árt majd egy májfunkció is nézetni, ha ezek után még bekapkodod a dalacint is dupla adagban.
Én még ilyet nem is hallottam, hogy egyszerre ekkora adagot vegyen be valaki valamilyen gyógyszerből.
Olvastad a betegtájékoztatóját?
Maga a Dalacin is elég erős antibiotikum, de ez meg ekkora adagban?! Egyébként javaslom, hogy hívd fel a dokidat és beszéld meg vele, ő biztosan tudja, hogy ez várható reakció-e ami nálad van, vagy nem.