8 hónapos kislányom, kb.2 hónapos kora óta hintáztatja magát.Ma már eljutott olyan szintre, hogy üti kis fejével a mellkasomat, mitől lehet? (tudásbázis)
A test ritmikus himbálása megnyugtatja. De ha fizikális sérülést okoz magának az nem jó. Szeretgesd és ha nem marad el és sokszor visszatérően csinálja egy szakembert kérdezz meg.
Figyeld meg mikor kezdi el és mikor hagyja abba.
Csak akkor van baj ha kórosan hintáztatja magát és egész nap ezt csinálja és akadályozza más tevékenységben.
Ha így lenne az valamit jelezne.
És? Miért zavar? A hintáztatás egy normális mozgás. Sok gyereket megnyugtat ha hintáztatja magát, van aki így ringatja el magát..Lehet, hogy kellene egy igazi hinta neki. (mi meg igazán jó hatással van az idegrendszerre)
Ezen ne aggódj, ha túl sokat csinálja, próbáld elterelni a figyelmét.
Ideges hónapos gyerek????? :))))))))
Az én Manóm nem ideges, mégis csinálja. A babusgatást csak akkor hagyja, ha ő akarja :)
Szia! Én egyáltalán nem ültem hintaágyon, de az én Manóm is ezt csinálja :) Vállamba, mellkasomba, hasamba (ha hanyatt fekszek), mindenhova :)
Az én Manóm most volt 1 éves :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig