6.osztályos gyerekek szülei ide! (beszélgetés)
szia!
köszönöm a tanácsodat.
ez érdekes, mert mindig este kéri, hogy menjek oda mellé.mondjuk mindig is ilyen volt.
elég nagy a képzelőereje a fiamnak.....
lehet, hogy mi is voltunk kiskamaszok, de nem ilyenek: ha valamit nem kap meg, akkor is flegma, ha meg megkapja, akkor meg nem elég......
már tényleg nem tudom, mit csináljak.
az megoldás, hogy nem kap semmit karácsonyra és tálapóra? még nagyon gyerek és játékos.
persze, hogy tudom, egy nap alatt nem lehet megnevelni egy gyereket.
Szia Csillagfény!
Minden esetre, ne vedd fel a kesztyűt! Ne legyél társ a veszekedésben, nagyon sok türelem kell hogy kibírd! Fiad most méri fel, hol a határ, meddig mehet el. Ha visszaveszekszel Ő GYŐZÖTT!!!
Ha kikiabálta magát nagyon-nagyon halkan kérdezd meg tőle:" Most akkor mi is a baja, mert eddig nem értetted." Ha megint kiabál, kezd előről ezt a játékot. Olyan ez mint az 1-2 éves kisbabák irányítása. Még egy jó tipp (én így szedtem ki fiamból pár éve, hogy miért nem szeret oviba menni.) Kell egy képzeletbeli barát, AKIVEL mind a ketten telefonáltok. Persze te vagy a barát. Ha a fiadnak jó a képzelőereje és te is kapható vagy egy kis játékra, ez a szerepjátszás segít. Legjobb idő: az esti lefekvés előtti sutyorgás.
A tanulás is javulni fog. 12 évesen kezdenek a hormonok működni, fiad nyúzott, fáradt, ideges, jönnek a cikis szülők, lányok, stb. Ne felejtsd el MI IS VOLTUNK KISKAMASZOK!!! Mellesleg a nagyobbik fiam 12 éves, bár "nincs" problémánk, azért Ő is próbálkozik, néha olyan flegma, hogy.....Sok sikert, írj hogy sikerül.UI: NE egy nap alatt várj megoldást. Hosszú folyamat ez.Szia! Hatan:)
sziasztok!!!!
segítsetek!!!!
nem bírom elviselni, hogy kiabál velem a 12 éves fiam. pedig én már próbálok normálisan beszélni, de nem mindig sikerül sajnos. a tanulmányi eredménye egyre romlik és a magatartása is siralmas.....:(((((((((((((((
én már hónapok óta próbálok valami megoldásra jutni,de úgy látom, semmi nem használ......mintha a falnak beszélnék. ha azt mondom a fiamnak, 6 órára jöjjön haza, jó ha megjön fél 7-kor.erre az apja azt mondja, legalább, ha lánnyal lett volna! vagy: úgyis kimagyarázza.....és kimagyarázta tegnap is.....rosszul járt a telefonján az óra...:)))))))
erre mit lehet mondani?
az apja alapba nem foglalkozik vele, csak szekálni tudja.....vele nem lehet beszélni----nem csak erről,hanem semmiről sem.
a fiam meg ua. mint az apja.
Az nagy baj!Ha most nem fogjátok ,akkor később már hiába.
Van testvére?
sziasztok!
van itt valaki?
sziasztok!
az én fiamék májusban Kemencén voltak kirándulni (akkor voltak 5.esek), két napos volt a kirándulás.
További ajánlott fórumok:
- Szorulásos gyerekek szülei! Segítsetek!
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Alsó osztályos gyerekeket hogy tanítanátok meg idegen nyelvre?
- Első osztályos gyerekek anyukái
- 3 osztályos gyerekek anyukái, hogy készültök a témazáró dolgozatokra?
- 4. osztályos gyerekek anyukáitól kérdeznék! Pontos listát tud nekem valaki mondani technikafelszerelés ügyben?