600kcal étrend (beszélgetés)
Szia
Én tavaly második felében 500 kalóriával fogytam le 28 kg-ot! napi kétszer ettem, délben és este! délben csak levest de semmi tészta, csak zöldségek és hús! a hús nagyon fontos minden nap mert leépül az izomzat, és az agy is!! este pedig csak gyümölcsöt, abból is próbáltam minden másnap szőlőt enni mert a magjában benne van minden szükséges vitamin szinte ami kell!! 3 hónap alatt ment le! és azóta is tartom, mert figyelek! azt majdnem elfelejtettem, hogy minden héten volt egy napom (általában a vasárnap) amikor mindent ettem!! így nem hiányzott igazából semmi, mert számoltam a napokat és az egész hetem arra ment rá hogy vasárnap miket főzzek!! de mire megfőztem azt a rengeteg félét sokszor már nem is igazán tudtam enni!! :)
Nekem ez nagyon bevált és nem szédültem, nem voltam rosszul, pedig dolgoztam is!!!
remélem tudtam segíteni!!
üdv bekka
1200 caloriától 2 hétig azt hittem itt a vég...a járás nehezemre esett és kezem lábam remegett.
600 cal nagyon kevés,hacsak nem ebédre gondoltad :)
szia, a dokit cseréld le, igy látatlanból is! aki napi 600 kalóriát ajánl , az igen,,,,
ehez nem kell diploma, tudvalévő hogy az nagyon kevés
sok sikert
üdv
ati
Vagy csak megmutatod neki: látod, ezzel vagy megkenve! Mint a narancs ízű szörpnek a narancsot.
de rá is lehet képzelni!
600 kalória mellett tuti hogy az izom fog leépülni , ez garantált! ebből adódik a nagyfokú gyengeség, rossz közérzet.mihest többet eszel már rakódik is vissza.és kitudja hol áll meg,,
halgassatok az óvónénire 17 esnél:))
üdv
ati
Hát, ne is haragudj, és bocs fogyis társaimtól is: de ez egy beteg ötlet:(
Ennyire kevés kalóriát enni, csak kórházban, állandó orvosi felügyelet alatt, és kórosan elhízottaknak szabad(na)!!!
Persze, neked is szíved joga, hogy megtedd, de én óva intelek, a saját egészséged érdekében ettől...
REGGELIRE:
1.)
- 1 pohár müzli
- gyümölcs
- kevés natúr joghurttal leöntve
- maroknyi mandulával megszórva
2.)
- 1 tál vegyes gyümölcs
- natúr joghurttal leöntve
- 1 ek. zabkorpával megszórva
- 2 dl sovány tej
3.)
- 2 szelet teljes kiőrlésű kenyérből pirítós
- késhegynyi vajjal megkenve
- grillezett paradicsommal
- 2 dl sovány tej
4.)
- gyümölcssaláta
5.)
- zabkása vízzel elkészítve
- 1 kk. mézzel,
- gyümölcsökkel ízesítve
TÍZÓRAIRA:
1.)
- gyümölcsök
2.)
- 1 maroknyi mandula vagy pisztácia, vagy napraforgómag
3.)
- zöldség dip
4.)
- 1 sült alma
- fahéjjal
- 1 kk. juharsziruppal leöntve
- 1 kk. citromlével meglocsolva
EBÉDRE
1.)
- zöldségleves (pl. krémlevesek)
- 1 szelet pirított barna kenyérrel
2.)
- nagy adag vegyes saláta
- kevés sajttal
3.)
- rizses zöldség
Megtámogathatod a diétát zsírégető hatású gyógyteákkal is: a csalán, a borsmenta és a citromfű kiválóan segíti a méregtelenítést és a vízhajtást, a kellemetlen „mellékhatások” nélkül.
600 az nem tűnik soknak.
A BMR szerint még nekem is el kellene fogyasztanom 760 kcalt naponta.
További ajánlott fórumok:
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Harcosok étrendje - jön valaki?
- Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata
- Negatív tapasztalatok a vegetáriánus vagy a paleolit étrenddel
- SBD étrend - első szakasz