60. szülinapra mit vigyünk ajándékba? (beszélgetés)
Én az 50. születésnapomra kaptam ilyet.
A születésem napján megjelent: Magyar Nemzet, Ludas Matyi stb. újságok másolatát.
TETSZIK!
Szia! Én a neten találtam egyszer egy olyan lehetőséget, hogy meg lehet rendelni korábbi újságokat egy csomagban, akár a születése évéből is.Képzeld el, hogy egy 60 éve íródott újságot tarthatsz a kezedben, vissza a múltba!
Ha több dologra is kíváncsi vagy elküldöm privibe a honlapcímet.
A szülinaposnak személyes ajándék: egy ezüstlánc, impozáns manikürkészlet, drága szolíd parfüm, bölcsességeket összefoglaló könyv.szép sál.
A házassági évfordulóra valóban lehet torta. márkás ital, valamilyen étkészlet.
Minden attól függ, hogy milyenek az ígényeik, vágyaik.Meg összehangolni más vendégekkel. Meg az anyagi lehetőségetek:)
Anyukámnak a 6o. szülinapjára egy portrét készitettünk Anyukámról egy festőmüvésszel. Nem fiatalkori, kb. olyan 5oes éveiben lévő fényképről készitette a festő. Szépen bekerteztettük. Nagyon nagyon tetszik neki, hisz nem a fiatalságára emlékezteti, de nem is "öreg" rajta.
Esetleg lehet páros képet is készitettetni, ha már házassági évfordulójuk is van.
Debreceni a festő.....
Készíttess foto-könyvet.
Mi a Zanyósomnak csináltattunk ilyet, a neten lehet megrendelni, házhoz hozzák, és nagyon igényes, szép munka volt.
(Asszem Cewe volt a neve, keress rá.)
Viszont ahhoz, hogy ez sikerüljön, mindenképp szükséged van régi fényképekre.
Akár még az esküvőjéről is lehet benne, de mindenképp időrendi sorrendben.
Nálunk nagy sikert aratott. :-)
Szia!
A személyes ajándékok aratnak nagy sikert. Nem tudom mennyire ismeritek az ünnepeltet.
Nálunk apukám meglepetés partit kapott és az egész családját az ország minden részéről.
Plussz kapott egy Pannónia motor benzintankot (tényleg:-)))
mivel régen nagy motoros volt. Ilyesmire gondolok.
De a torta is szuper ötlet a fényképpel.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Cukorbetegeknek mit vigyünk ajándékba?
- 80 éves szülinapra megyünk, milyen ajándékot vigyünk?