60-as években születettek beszélgessünk... (beszélgetés)
Megvan:Oázis!Emlékszik rá valaki??
Volt valami barna ital üdítő-nem tudjátok a nevét?
Én emlékszem a Hüsire és a Bambira! Képtelen sárga és zöld színekben pompáztak. Csavart üvegek voltak,csatosak. Nekem volt egy csatos üvegem, sajnos nemrég összetört.
Bambit sokat ittam, de üveget nem tartottam meg én sem, viszont van béke beli igazi üveg szódás üvegem, alumínium fejjel:))))))
Ki emlékszik a Hüsi,Bambi csatos üveges üdítőkre, de kár, hogy még, csak egyetlen üveget sem tartottunk meg.
Sziasztok!:)
Én emlékszem rá, hogy 5 Ft.- zsebpénzt kaptam vasárnap délutánra, amiből elmentem moziba, ittam egy üdítőt, vettem három gombóc fagyit, és még maradt is pénzem!:)
Igy van.Abban az idöben minden farmer,rock/pop zenei lemez(bakelit) "Jugobol" jött,oda jàrtunk ki soppingolni,a szabadkai piacra.
A Roy Rogers volt a menö,emlékszik rä valaki?
Igen, emlékszem az "alföldi papucsos időszakra". S arra is, milyen nagy dolog volt az "igazi farmer", nehezen lehetett előbb hozzájutni s igen büszkék voltunk rá.
Lehet hogy volt màr, alföldi papucs csönacival?
Nem emlékszem pontosan de horror àron vettem az elsö papucsomat a Tangon,4-500 ft körül volt az àra.
Erre a "cukorkära" emlékszem,de a nevét elfelejtettem.
A Kasu apró, szerintem undok ízű cukorkaszerűség volt - kis, fekete négyszögek, mintha pici széndarabok lennének. Íze hasonló a bocskorszíjhoz, amit találóan jellemeztél.
De, akkoriban annak számított, eléggé. Ha mostani fiataloknak beszélek róla kinevetnek, pédául azért is, hogy a bálba Anyukám elkisért, mert egyedűl nem engedett el.
Én emlékszem rä és nagy kedvencem volt,pär éve ment a Filmmuzeumon.
Megvan valakinek a zenéje,akàr bakeliton is?
Nem volt az annyira erotikus.Szerintem.
Mi az a Kasu? A bocskorszíj gondolom a medvecukor másik neve, ronda fekete hosszú gumicokor rémes ízzel??? :)
Milyen különböző az emberek ízlése! én nem szerettem a Kasut se a bocskorszíjat...
Sziasztok !
Emlékszik még valaki arra a zenés TV filmre, amiben Kováts Kriszta és Gergely Robi játszott? Az volt a címe, hogy Császárok.
Nincs meg valakinek akár kazettán vagy videón?
Sziasztok, nem olvastam minden vissza, ezért most emlékezem az Ifjúsági Parkra.
Emlészem a Kenguru c filmre, milyen izgatottan vártuk, hogy láthassuk, halhassuk az akkori "erotikus"filmet.
De jó olvasni itt a régi dolgokról! Hozzáteszek én is: Melódia csoki, Dunakavics, Zizi, Korfu és Bajtárs csoki, Nebuló és Frutti...sejthetitek, hogy édesszájú vagyok! És Metró, Omega, LGT...Álmodozások nyara és Szerelmesfilm...
Sziasztok!Én most találtam "RÁTOK"nagyon örűlök hogy,van akivel tudok ezekről beszélgetni.Emlekeztek a Gránit kockára,Csilla szeletre isteni volt.Miskolcon tanultam tovább,kolis voltam az Edda a klubbunkba játszott,akkoriban alakultak ,jó volt.A Vasgyárban minden csütörtökön a Gemini játszott, amire mindig kimenőt kellett kérnünk,de fellépet még a Hungária a Beatlas-es korszakában,aztán a Kati és a kerekperec is.
Sziasztok, az én időmben öt órai tea volt aminek már 10 órakkor vége volt.
Sziasztok! Emlékeztek a kasu cukorkára? Mindig arra költöttem a zsebpénzem már amikor volt.Meg a medveszijra?
Sziasztok!Én most találtam ide de nagyon sok emlék jutott eszembe arrol az időről.Vidéken lakom de kéthetente feljártunk a barátommal pestre. Vidám park,állatkert,Ecseri.Isteni volt
Igen és az a konzum olyan volt 12 hét múlva,mint a beton. A mostani puha és csokival bevont, úgy,ahogy írtad Magdalina.Na azért ebből is lecsúszik pár kiló..
Én is szivesen gondolok vissza azokra a szép időkre,az épitőtáborokra, a közös énekekre a
tábortűzeknél.Mien finom volt a 2,80-as kolbász meg sem közeliti a mostani lecsó kolbászt, és az az isteni üveges tej... Most, hogy közeleg a karácsony eszembe jut a 22Ft-os szaloncukor /nem volt csokival bevonva/nekünk ez volt az ajándék.Akkoriban valahogy minden jobb volt.
Bem rakpart Mini, Bukarest, Citadella disco. E épület,tömeg, km-es sor, boros cola
Igen, igen!
Emlékszem 25 Ft volt 1 kg banán vagy narancs, 100 Ft 1 kg kolbász vagy téli szalámi
Anyu karácsony előtt sorban állt a gyümölcsért, és indenki szigorúan csak 1-1 kg-ot kaphatott a zöldségesnél.
A konzum szalon örök szerelem nekem, nosztalgia.
Én is imádtam ezeket a koncerteket.
Trapper farmer után az első Cassuci az Ecseriről...Old Boys bulik a Pecsában...Megismételhetetlen!
legszebb korszak '74-'78-ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi bajunk volt???????????
További ajánlott fórumok: