50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni? (tudásbázis)
Ha a doboz alatt tablettákat értesz, akkor azt én nem.
Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy akköra földje legyen, hogy magának termeljen, ezért próbálkozunk másféle módszerekkel is, ami nem tabletta, vagy por
A növények amiket általában fogyaszt a nagy töség az sajnos üres.Nincs beltartalmi értékük,,ezt sajna mi nem tudjuk kontrolálni.Tehát veszünk 1 autót motór nélkűl.
Illetve semmi nincs benne ami szüksége lenne a szervezet számára de kemikáléval el van látva bőséggel ami szintén nagyon roncsoló hatással van a szervezetre.Ez a fogyi kérdés nagyon összetett dolog.Azért vagyok kissé zaklatott amikor a dobozban keresik a megoldást.
Ezt én is tudom. A szervezetem lugos tartományban van -tudom, mert van egy gépem, amivel ezt ellenőrizni tudom - mégsem fogyok.
Elmentem a mérésre, ott elmondták, mi az amit egyáltalán nem ehetek.
Nem értek egyet azzal, hogy minden betegség az elsavasodásból ered, de ezen nem kívánok vitatkozni.
Ja és igen is, hogy változott, mert amióta nem fogyasztom a nem ajánlott ételeket nem puffadok, centiben változott a testem, sőt valamennyit le is adtam.
Ettől függetlenül senkit nem biztatok arra, hogy költsön erre a módszerre pénzt.
Húúúúúú, ez nem semmi.
Nem tudom mi ez a "hunzás" előadás.
Nekem az előadás nagyon tetszett, nagyon szimpatikus a fitalember.
Szerintem egy ilyen előadásra feltétlen menj el
Hát nem fogott meg, vagyis ez igy ne igaz.
Kaptam egy listát a "nem ajánlott" ételekről, szerencsére elég sokat nem is szeretek belőle, vagy már rég nem eszem.
Amitől "eltiltottak" a tej (20 éve nem iszom) a tejtermékek (hát itt a sajt az elevenembe vágott, de már sikerült leszoknom róla, a calciumot pedig őrölt szezámaggal pótolom), és a búza, azaz a búzából készült termékek:):)
A kenyér nem gond, mert a "kilófaló" kenyeret sütöm janár óta), abban kevés a búza, azaz a fel kilósban 10 dkg búzasikér van.
A tésztákkal sincs gond, mert van gluténmentes szinte mindenből.
Fogyni nem fogytam csak keveset, viszont nem vagyok felpuffadva.
Az egxhetes étrend alapján 2 hétig étkeztem, utánna unalmas lett. Lehetett volna venni még, de az minden hét 7 ezer ft, mármind az étrend és a recept.
Viszont most indítottak ételszállítást, de abba nem volt kedvem benevezni, mert jobb szeretem amit én főzök.
Már 2 év óta kókuszolajjal főzök (most is ezt ajánlották), ritkán azért olivaolajat is használok.
Összeségében: túl sokba került, hogy megállapíttasam, hogy mit nem ehetek meg, de igy utólag már nem bánom.
Szia Éva !
Úgy érzed, hogy eléggé megfogott ez a dolog, hogy belefogj ? Azért kérdezem, mert és is hasonlón voltam, más cégnél, de eléggé rosszak a tapasztalataim és nem tettek mély benyomást rám. Valahogy nem azt keresem, úgy érzem.
Nos megjöttem. Volt egy egyórás előadás: itt tájékozódhatsz róla: [link]
Jó volt, értelemesen beszélt a srác, lehetett kérdezni, ja és válaszolni is tudott.:)
Ezután kapsz egy 10.500 Ft-os kupont, ami arra jogosít, ha elmész a rendes mérésre, akkor a 29 ezer ft-ból 3.500 ft-ot levonnak és a 7 ezer forintos egy hetes, személyre szabott diétát is megkapod "ingyen"
Ezután mértek súlyt, testzsír százalékot, ezen belül mennyi a felületi és a zsigeri zsír. Ennek a kiértékelését emaiben fogják elküldeni.
Ez (természetgyógyász lévén) gondolom arról fog szólni, hogy milyen egészségügyi rizikói vannak a két féle zsír lerakódásnak.
Nekem tetszett
Akit érdekel nézze meg a "Fogyás egészségesen"c. naplóm 152. sz. bejegyzését.
Kritikát, boncolgatást nem kérek, egyszerűen közzé szeretném tenni.
Szervusztok.
Tudtok-e olyan lista létezéséről, amelyben, mint hízást okozó gyógyszerek nevei fel vannak tüntetve.
Köszönöm, ha valaki tud erre válaszolni.
Miféle betegség? Nem megoldható ilyen gyógyszer szedése nélkül?
Tegnap megvettük ezt:
Ajánlom itt, akinek van gyereke, unokája ilyen finomséágokkal kényeztesse őket, és saját magát. Pasi létemre jó pár dolgot el fogok készíteni belőle.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin használata mellett mivel lehet fogyni?
- A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza?
- Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az?
- Hogy lehet kitartóan diétázni ha ételallergiám van? Csak mozgással lehet fogyni?
- 2hete rákszürésen voltam.Az eredmény negatív de Candida alb-ot mutatott ki a vizsgálat.Ez ugyanaz a Candida, amivel diétázni kell?
- Klimin - ugye használt már valakinek, és 40 felett is tudott fogyni?