50.-esek jártok szórakozni? (beszélgetés)
Szerencsés esetben évente talán háromszor eljutok Budapestre igényes ingyenkoncertre. Pedig a vonat nem kerül pénzbembe. Több, mint 20 éve nem voltam nyaralni. Elmúltam 50, de még nem voltam nyáron a Balatonon, de még tengerparton sem. Két éve a fiamnál voltam London mellett, ő fizette a repülőjegyet :(
'76-ban voltam utoljára színházban, Operában, az Erkel színházban.
Mi az, hogy wellness??
De felsőfokú szakképzettségünk van mindkettőnknek, és a lakásomon már nincs hitel!!
Szerencsére kertes házban lakunk Pesten és bográcsozást, szalonna sütést mi is csinálunk.
Kirándulni és hétvégére idönként elmegyünk, de jó lenne valami zenés hely lenne ahová Pesten el tudnánk menni.De ilyet nem tudok.
Szia!
Velencén lakom. Helyi zenés rendezvényekre,nyári szabadtéri szinházba járunk a párommal.Néha kirándulunk,vagy kerti sütést szervezünk a barátainkkal.
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Külön jár szórakozni! Belefér?
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?
- Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre?
- Jártok külön szórakozni a párotokkal?
- Harminc fölött jártok még szórakozni?