5 kilót kéne fogyni, hogy újra 60 kiló legyek, mint 30 éve.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"1 kg cukor nehezebb, mint 1 kg liszt? :DD "
Ez nem igaz.
Viszont 1 kiló vas nehezebb, mint 1 kiló toll.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem nehezebb! Csak kisebb a térfogata!!!
A 1 kg cukor nehezebb, mint 1 kg liszt? :DD
A vízivástól, lépésektől, a jó alvástól biztosan nem. 😜
Aki újra eszik cukrot és lisztet, annak igen, valószínűleg. De én úgy maradta. 47 évesen jobb formában vagyok, mint 20 éve.
Néha nálam is lecsúszik egy-egy sajtos pogácsa, croissant, anyósom isteni sütijei. De minden reggel ágyból kikelve a mérlegen kezdem, és ha gyarapodás van, azonnal korrigálom.
Bizony, nem mindegy hogy úgy mutat a mérleg 72 kilót hogy az csupa izom vagy úgy, hogy 2/3-a zsír. Állítólag ezért nem kéne a mérleg után mennünk, mert a mérleg hazudik.
Nekem is fogynom kell, de zsírból! 😉
Nekem is azt mondták gyerekkoromban, hogy genetika és erős csontozatú vagyok.. :DDD ezért vagyok kövér.
Hát nem, nem vagyok erős csontozatú, 30 évesen megdöntöttem a tévhitet és lefogytam 22 kg-ot. :)
Ne bújj a kifogások mögé. ;)
Elhiszem. Van ismerősöm aki vasággyal együtt 45 kg és egy dekát nem hizik pedig eszik rendesen.
A párom az például 65 kg alaphangon, ha valamit fizikai munkát csinál rögtön lepottyan 63-ra, ha meg kétnapig nem nagy wc-zik akkor 67.:) :)A magasságához képest soványnak mondható, és rengeteget eszik. Hiába a genetika az genetika.
1,egyel sokszor keveset
2,igyal sok vizet
3,keruld az edesseget
4,mozogjal napi szinten!
sok szerencset kivanok!
Ne viccelj, 5 kilót max két hónap alatt leadsz.
Ha szinte nullára csökkented a finomított egyszerű szénhidrátokat - leánykori nevén cukor és fehér liszt.
Napi 2 liter vizet megiszol.
Jól alszol.
Sétálsz legalább 10.000 lépést naponta.
Ha mégsem, akkor a harmadik hónapban meglesz.
Kevesebb kaja!
Kevesebb nasi!
Kevesebb üdítő!
Pikk-pakk lemegy, ha odafigyelsz a kajára;)
Háát, jónak mondod;)
Szerintem idősebb nálad...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Ki szeretne velem 10 kilót fogyni?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- Szerintetek hány kilót kell leadnom, hogy ne legyek kövér?
- Hogyan tudnék július elejére 18 kilót fogyni?
- Szeretnék még fogyni 3-4 kilót, de egyszerűen nem megy!Van valakinek egy jó és bevált módszere ilyen esetekre?