5 éve vár rád valaki, az szerelem? (beszélgetés)
Nem?
Skizofrénia,hihihi...jujj,de nem gúnyolódás,egész vicces dolog az érzések terén,mikor a barátod leskizofrénozzák,és olyan,aki olvassa a naplómat is....köszi.
Most lelépek innen.
De nem gúnyolódott rajta senki.
Csupán mivel ő elkezdett viccelődni, feldobta a magas labdát, az lett lecsapva.
Az már igen!
De ha Te nem szereted, ne kezdd vele elölről csak azért, mert hűséges.
KÖSZI,MINDANNYIAN VICCESEK VAGYTOK!
KÁR VOLT IDEJÖNNI.JÓ ÉRZÉS MÁST MEGBÁNTANI,UGYE?
AKKOR FOLYTASSÁTOK MÁSSAL!
köszönöm nektek!
Mindenkinek!!!!!!!!
Jó,és akkor aki 15 éve vár rám?
Az mi?
Lehet ez az eset más.
De jobb találkozni és megtudni.
Volt olyan aki több mint 10 évet várt rám. Én beleestem, ő meg akkor ábrándult ki. Valószínű az elérhetetlenségemet szerette bennem. :(
Illetve anyukám 25 év után randizott a nagy "Ő"-vel, neki addig tartott az illúziója. Azt mondta sajnálja, hogy addig várt, mert egész életén át kísértette a dolog.
Szóval találkozni kell és megtudjátok, hogy mi is a jelenlegi valós helyzet. Ez az én véleményem.
értem
lehet hogy csak az 5 évvel ezelőtti dologba szerelmes?
ez de szép
jó tudni hogy ilyen is létezik!
gratulálok :))
És nagyon szép, hogy így gondolkodsz, többeknek kéne!
drága akkor ne válaszolj!
ha te teszel fel egy kérdést
mit szólnál ha én meg gúnyolódnék rajtad!mint már írtam neked nem vagyunk 1 formák!
Igazi? Ez érdekes kérdés. Szerintem Igazi nincs, csak igazivá lehet csiszolódni.
Húúúúúú ezt túl elvont.
33 éve vagyok férjnél. Másfél év együttjárás után(lilaködös szerelem mindkét részről:) házasodtunk és költöztünk össze. Szerencsére 1 év múlva megszületett a lányunk. Aránylag biztonságos anyagi körülmények között kezdtük, szülőktől távol, igy egymásra utaltan:)
Na és ebből alakítottuk ki, hogy egymás számára az "igazi"-ak lettünk.
Visszatekintve a 35 évre (mert azóta ismerjük egymást) nagyon szép, kiegyensúlyozott életünk volt, van és még lesz is:)
Ha azt mondom, hogy nem, akkor szakítotok?
Komolyan nem értem ezeket a fórumokat.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Ha valakinek meghal a párja, mennyi idő szükséges, hogy újra rátaláljon a szerelem?
- Reménytelen szerelem!Hogyan lehet valakit elfelejteni, aki nem akar minket?Nagyon fáj és elutasít!:(
- Várni az igaz szerelemre, vagy beérni valakivel, akit nem szeretek?
- Bűnös szerelem c. sorozat. Tegnap véget ért. Érti valaki, hogy miért ez lett a vége?