4 mm petezsák, menstruáció szerint 7 hetes terhesség (beszélgetős fórum)
Addigra kiderül, hogy történik e odabent valami.
Esetleg vérzés, barnázás, göcsök nincsenek?
Akkor sajnos nincs igazából esély a babára. Valami elindult, de megállt vagy elhalt.
Néha elfordul, ha ne adj isten ismét ez történik, akkor érdemes kivizsgálásokra menni.
Mikor kell visszamenned?
Ahogy menstruáció alatt is teherbe lehet esni, talán a peteérésez is később volt.
Ha még nem, hàt les majd később.
Szereted a férjed/párod, szeretsz vele lenni.
Bocsànatot kértem.
De azon nem vàltoztat, hogy mi nem làtunk többet, mint a doki.
Kívànom a legjobbakat!
Bazmeg...
Holnap megyek új szemvizsgàtra, és rendelek új kukkert.
A rendeléseknél is megjegyezte a headchef, hogy "vak" vagyok.
Elnézést.
Semmi okosabbak nem fognak it mondani, mint korábban tették. Ha terhes vagy, terhes vagy, ha nem, nem.
4 hetesen még rövid ciklussal is: minek mész dokihoz? Persze, hogy semmit nem làt! Ugye tudod, hogy minden ember két olyan sejtből lesz, amit szabad szemmel nem lehet làtni.
Majd ha te is kontrollalhatatlul a placc közepére okàdasz, ami majdnem telibe kapja a munkatàrsad, akkor nem fogsz azoz pazàrni hogy X hét és hány napos
Sziasztok .
Tanácsot szeretnék kérni
Menstruáció szerint 7 hetes terhes vagyok el mentem doki hoz aki csak üres petzsákott látott ami 4 mm . Papírt 4-5 hete írt de ezt is csak azért hogy valamit rá írjon . Elég fúró egy doki mert így mondta az asszisztens neki hogy hogy 4- 5 hete írjon rá hogy legyen valami . Egy hét múlva kell vissza mennem . Kicsit aggaszt hogy már ilyenkor kellet volna látni ebryot vagy szivhangot nem ? Mert ha később is fogant akkor is lennie kéne mar valaminek . Utolsó menstruáció június 11
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?