"46 éves az én apukám..." -szól a nóta, de ki az előadója? (tudásbázis)
Azért gondold végig, nehogy ezzel a dallal beletaposs valakinek esetleg a lelkébe...
(Csak eszembe jutott az az időszak, amikor ebben a korban az apám :(... és nem csak megfordult...)
Nyilvánosan is szeretném MEGKÖSZÖNNI!!! :-)
Megérkezett a szám, lehallgattam, és sikerült letölteni is!!! Köszönöm mindenkinek a segítséget!♥
Üdvözletem minden jó szándékú hoxásnak!!!♥ Imre :-)
Nem!!!
Az övé az volt, hogy "Akit szeretnek a lányok annak jó, akit szeretnek a nők, annak még jobb, de igazán csak azok boldogok, akit szeretnek az asszonyok..."
;DDDDDDDDDD
mar en is tudom, hogy hulyeseget irtam:DDDD
bocsiiiiiii, de valamilyert ez ugrott be...
sorry...
Igen, pont arra gondoltam én is, már ami a szöveget illeti!!! :-))) Nem akartam reklámozni az oldalt, de ott keresgéltem már többször is, és sajna semmi!
Állítólag Voith Ági előadásában is hallották már, de én úgy sem találom meg, hiába a böngészők... :-(
A Yuetuben nincs fönt...
"de megfordul ő is a lányok után..."
Sziasztok! :-)
Nagyon régen hallottam már ezt a valamikor nagyon is népszerű dalt, a szövegét meg is találtam, csak a számot nem, a legnagyobb zenei portálon sem... :-(
Aki esetleg bővebb információval rendelkezik, vagy esetleg fel is tudja tölteni, annak előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- A most keddi Született Feleségek bemutatóban mi annak a lassú számnak címe, és ki az elöadója?
- Ki az előadója, illetve mi a címe a Balaton Sound reklám alatt hallható zenének?
- Mi ennek a zenének a címe és ki az előadója?
- Mi a Taxi című film zenéjének előadója és a szám címe?
- Ki az előadója?