4 hós babám füle fürdés után elég kellemetlen szagot áraszt. Mitől lehet? (tudásbázis)
Akkor nem lehet nagy gond!
De azért én is megnézetném másik dokival is....
Kisfiam is "füles" volt, sokat szenvedtünk vele, anno. Szerencsére már kinőtte! Volt, hogy állandóan a füléhez kapkodott, sikítva sírt. Elvittük a fülészetre és egy zsírdugót szedtek ki a pici füléből (kb. 1,5 éves volt!), ami akkora volt, mint 2 borsó..... Utána megszüntek a fájdalmak.
Ha már kettőt köhögött/hapcizott, akkor már vártuk, hogy mikor kedz el fájni a füle. Állandó " játszótársunk" volt az infralámpa, a meleg párna.
Egyszer fel is szúrták az egyik fülét, bár később kiderült, hogy fölösleges volt....:-(((((
Azóta szerencsére nincs gondunk vele, kinőtte.
Jó egészséget nektek!!!!
Valóban nem gond,hacsak nem jelez a kicsikéd fájdalmat.
Az én kislányomnak is volt ilyen,és ahogy nőtt,ugy szépen el is múlt.
Én is kétségbe voltam esve,de rendbe jön.Azt mondták azért van,mert nekik még minden kicsi,minden szűk ott,nem lehet ugy tisztítani,nem tud még ugy tisztulni..bla-bla-bla.stb,stb,ktörölni....(de ettől még nem koszos!!!)
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Vadonatúj elektromos sütőm az első bekapcsoláskor az égett bakelithez hasonló szagot árasztott. Mi lehetett?
- Miért rossz szagú az új mosogatógép? Mivel szüntethetném meg a kellemetlen szagot, amit az edényeken is érezni?
- Firssen mosott ágyneműn mitől érzek kellemetlen szagot?
- A párom beteg, 16 évvel idősebb is. Kellemetlen pisiszagot érzek körülötte a nagy odafigyelésem ellenére. Mit tegyek, hogy ne sértsem meg?
- Hogyan tudnám eltüntetni a hűtő által keletkezett kellemetlen szagot?