31 hetes terhesen beékelődött a baba feje, tapasztalatokra lennék kíváncsi, volt már ilyen valakinek? (tudásbázis)
Nekem anno a 28. héttől be volt ékelődve a feje és a kiirt időpont napján szülem. Semmit nem jelent.
rendben van, köszi:))) óriási, okos nagyfiú!!!
Ismét teljesen nyugis nap és éjjel.Úgy érzem,végig húzzuk ezt mi:)
Nem ő, de ismerem, 8 hetet feküdtem bent és az egyik szobatársamnak ő volt a dokija.
Ki a dokid?
én anno még a Szabolcsba szültem ,de az én dokim is az ÁEK-ba ment át.Dr Spánik Gábor...
Nekem még 3 hét a cél, aztán nekiállok egy nagytakarításnak... :-DDD Ma töltöttük be a 32. hetet, jövő hétfőhöz egy hétre kezdjük a ctg-t.
Mai NST-n a kisfiam szétrúgta a gépet...alig lehetett követni,merre jár...Kedden kell menni ismét,ha addig nem akar jönni:)
Húzzad még drága!! legalább még 2 hét..
Látom, Te már nagyon várnád, hogy beinduljon. :-)
Nekem ma megint elég sok összehúzódás van, meg szurkál lefelé. Holnap már a 33. hetet töltjük be, lassan, de azért halad az idő. :-)
Este megint 20 perces fájások...aztán megint egy nagy semmi:(Nagyon rafkós lesz a kisfiunk,már most játszik velünk:)
Igyekszem. :-) Amennyit csak tudok, fekve vagyok, érzem, hogy az ülés sem az igazi.
Én majd csak két hét múlva kezdek el járni a CTG-re, a dokim mondta, hogy nézzük már a 34. héttől.
Ó, hát az már tök jó! Ezek szerint Te már várod is, hogy meginduljon. :-) Én meg azt hittem, hogy még a 36. hét előtt jársz Te is.
Egyébként ülni én sem tudok,kb.2 hete.Olyan kellemetlen,mintha nyomnék ott felfelé mindent.Fáj is,szurkál is azonnal.
majd csak jön már a cseppem
Én a 38.hetet már betöltöttem.Most azt mondta a doki,ha nagyon szülni akarok már,akkor menjek haza és kapáljam meg a kertet:)))Nekem most már teljesen jó lenne,ha megindulna.
Sziasztok!NST semmit nem mutatott,szinte végig aludt.Ezért pénteken újra menni kell.Már nagyon lusta!!!
jaj te vigyázz magadra!!!
Hát én ma azt hittem már megint, hogy nem fog ártani egy kis séta a Lányommal, szóval kint voltam vele délelőtt, aztán délután 1-1 órát. Mivel 17 hónapos, ezért párszor megemeltem. Eredmény: 9 perces összehúzódások... Szerencsére a fekvéstől megint szépen ritkult, de baromi erős szúrások vannak lefelé, ülve sem jó. Még 23 nap, aztán már nem fog érdekelni a dolog.
Te hol tartasz időben?
Este 3szor ismétlődő 25 perces fájások,aztán semmi.Leállt.Most megint rendszertelen kisebb görcsök,de inkább a derekam fáj,és lehúzódik a combomig a fájdalom.
Szia Böbe,itt is imádlak!:))De a kis falatkádat még jobban:)))
Jé egy Pettka) vicus el vagy veszve!! volt egy kérdésem odaát
Nekem is ez volt a legneccesebb időszak,én is azt hittem,nem húzzuk ki még a 36.ig sem.Aztán nyugisabb lett a helyzet,és még most is itt vagyok:)))
Nekem a tegnap esti szél keményen meghozta az összehúzódásokat, rémesen szúrt is lefelé, szóval bevetettem a Schüssler féle "forró hetes" koktélt, és elmulasztotta az összehúzódásokat. De ma megint nem jó. Ráadásul tele a hócipőm, hogy ha megúszom a toxémiát, akkor jön valami újabb vacakság, nehogy már rendben menjen valamelyik terhességem... A Lányom is totál megkattant, egész nap nyűgös, hisztizik, ma kétszer nem tudtam nem megtenni, hogy ne emeljem fel, az utána rohangászás meg a másik fele. Mindegy, gyakorlatilag jövő hét végéig ha kihúzzuk, akkor tudom, hogy egy 34. hétre születettnek már semmi baja sem lesz. Ez vigasztal valamelyest.
Köszönöm! :-)
Nekem sürgősségi császárom volt, nem tudom, milyen, amikor megindul a szülés...
Hogy vagytok lányok?Nekem most nem jönnek a jóslók,úgy látszik lenyugodott a kissrác:)Finoman mozgalódik néha.De az ízületeim nagyon fájnak,de az egész terhesség alatt.Pedig csak 4 kilót híztam,nem is tudom mi lenne,ha sokat szedtem volna fel.
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! nem értek hozzá, én a 34. hétben vagyok és minden áldott nap azt hiszem, megindult a szülés.
gyönyörűszép kislányod van, tesója is biztos ilyen szép lesz! :)
Nagyon helyesek vagytok a Lányoddal azon az "összebújós" képen! :-D
További ajánlott fórumok: