3 vetélés után (beszélgetés)
igen, én is javaslom, egy vetélés után nekem is adott a dokim biztos ami biztos!
és a folsav, már tervezéskor a legfontosabb!
Azt már tudom,hogy nem adom fel,úgy gondolom,nincs még későn,csak most kicsit több időnek kell eltelnie.A két utolsó vetélésem között 6 hónap telt el...
Amúgy a dokimban nagyon megbízom,nagyon jó szakember,sok medőnek hitt nő szült már nála,és nekem is azt mondta,ezek után elküld mindenféle kivizsgálásra.(elsősorban hormonok,aztán genetika)
Sok magnéziumot ajánlok!!! Segíta beágyazódásban, meg sok egyébben is. Persze az Elevit és a Neo-ferro Folgamma mellett.
Nekem is volt vetélésem, és nekem segített.
Nekem úgy tűnik a beágyazódás a legnagyobb gond.
Mivel már gyerkőc nem kérdés hogy képes vagy terhes lenni, szülni stb.
Remélem hamarosan sikerül!!
Szia
tudok olyat aki ezek után feladta, és azt mondta, van már két fia
De ha te nem akarod feladni, ezt neked kell érezned, akkor én keresnék egy jó orvost, aki jobban odafigyel rád.
Mert az írásodból nem derült ki, hogy orvos tett-e valamit plusszban, hogy sikeres legyen a terhesség.
De akár az is lehet mindhárom esetben a spirál volt az ok, mert ha spirál után hamar jött a baba, lehet még nem volt kész a méhed... nem tudhatom.
Kockázat? Hááát nem tudom..., ilyenkor nem arra gondol az ember.
Nekem pszichésen volt inkább megterhelő, de ha nem próbálkoztam volna újra és újra akkor sosem hevertem volna ki az elvesztett babáimat.
Én is elvesztettem 3 babámat, hasonló idősen, közben 2 egészséges kisfiam született.
Mindenképpen próbáld meg, ha ennyire szeretnél még egy babát. A két fiad a bizonyíték arra, hogy összejöhet, csak nem annyira könnyen mint másoknak.
Nekem ultrogestant kellett szednem a 16. hétig, mindkét sikeres terhességemnél.
Sziasztok,
Van két fiam,most 36 éves vagyok.Nagyon szeretnék kisbabát,de sajnos,"nem akar sikerülni."
A teherbeeséssel nincs gondom,kétszer még spirál mellett is sikerült,aztán még egyszer terhes lettem-ekkor már nem védekeztünk-,de sajnos a babáimat 9,13 és ismét 9 hetes korukban elveszítettem.
Az első két terhességemmel minden rendben volt,most arra gyanítok,hogy az első két vetélésnél szerepe lehetett a spirálnak,de a harmadik után már nem tudom,mit gondoljak.
Nagyon vágyom egy kisbabára,de van bennem félelem is,ráadásul a férjem -talán reálisabban gondolkodik,mint én- engem is nagyon félt.
Mit lehetne tenni annak érdekében,hogy ilyen előzmények után rendben legyen minden?
Ti vállalkoznátok egy újabb terhességre?
Nem iszom,nem dohányzom és nem is kávézom,szedtem Elevitet és Neo-ferro folgamma-t is.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Vetélés és ami utána jön....
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Vetélés után mennyi idővel jön meg a mensi?
- Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára